Saimon.Skyline Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Ahoj.Chtěl bych se zeptat jaký plastový okna jsou nejspolehlivější??Já mám doma Euro jordán a je to hrůza.Okna jsou křivý a strašně to profukuje tak mám v plánu je vyměnit.Nejradši bych ještě letos protože příští rok se má zvedat DPH.Simon Citovat
elton Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Já mám od těchto a jsem spokojen: http://www.wiplast.eu/ Ale ty to budeš mít asi z ruky. Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 To jo.Vše je ode mě dost daleko.Ale děkuju Citovat
Ajdamek Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 asi taky proto jordán krachnul. Kamarád si před dvěma lety dělat od Vekry a je spokojenej, když začali drhnout dveře hned přijeli a seřídili. Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 jo jo když jsem cca před půl rokem volal aby mi seřídily balkonovky tak číslo už neexistovalo.Šmejdi Citovat
ChouLu Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Alfaokna v Jihlavě na námesti proti český spořitelně Objednány 4 okna, za 3 týdny volali, že jsou připraveny, za tyden domluvená montáž, za necelé 2 hodiny vybouráno a zapěnovány nové máme je rok a jsou výborné Citovat
Saimon.Skyline Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 přesně na alfa okna jsem se nedavno díval na netu a uvažuju o nich.Kor když s nima nemáš problém Citovat
ChouLu Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 popr Svetoken v Havl Brodě ale ve skutečnosti je Alfa a Svět jeden majitel, vyrábí ve stejné hale pro obě svoje firmy a manželka má firmu na žaluzie Citovat
automale Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 len doplnim poznatok - je jedno ake dobre okna si vyberies, ked ti ich pride osadit banda debilov takze pri vybere okien sa treba zamerat aj na kvalitu montaze Citovat
ChouLu Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 ja si s montazi nemuzu na nic stezovat 4 okna , necele 2 hodiny i s vybouranim akorat zapomeli dat krytky na sroubky na parapetu... tedy telefon na pobocku.. slecna prislibila ze se pro ne mohu za tyden stavit, byl jsem tam asi za 14 dnu, dostal jsem jich celou krabici na 4 okna a jeste se mi omluvila Citovat
lamancha Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 http://www.oknoplast.com.cz/ Zastoupení po celé CR, někoho odrazuje, že jsou z Polska, ale adidaskyse taky šijou v Cíně... není to žádná garáž firma. Líbí se mi, že mají třeba skryté kování atd. Jinak dávají i rolety atd. Citovat
Ravel Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 my mame Schüco. Kvalitní německý výrobek, ne ten hnus z Polska Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.