Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
mám stejný motor, je možno do vozu nalít: castrol magnatec 5w-30

Podle těch tabulek co jsem zde našel se nevyznám, tam by vyzkozita neměla hrát žádnou roly

• O 3 týdny později...
Odesláno

km vám nemusí sedět, protože je to buď ujetých 20 000km od vynulování nebo uplynulých 12 měsíců od vynulování a tak vám může zbývat ještě 10 000km, ale jak uteče 365 den(vyjímečně 366den), tak vám naskočí, že je potřeba udělat výměnu oleje :papa

Odesláno
proc tam lit Castrol kdyz total je levnejsi a doporucenej? ja beru litr do 130kč

uplne suhlasim,ja kastrool nechcem ani vidiet

este aky je rozdiel TOTAL 5W40 9000 a TOTAL 5W40 9000energy

[upravil dne 4/3/12 20:55 od Martin 1981]

Odesláno
proc tam lit Castrol kdyz total je levnejsi a doporucenej? ja beru litr do 130kč

Napríklad otázka dôvery a pozitívnych skúseností?

Už tu bolo milión krát napísané že odporúčanie značky je iba marketing.

Odesláno

jasne ze je to marketing ze maji spolu jakousi smlouvu ale ja povazuju total za kvalitnejsi olej nez ten castrol tam je tlacenka jeste vetsi.

energy je udajne prebalenej ELF a na nekterych vebech nema PSA specifikaci na nejakych jo tak nevim.

Odesláno

marketingové smlouvy mě nezajímají, zajímá mě kvalita a cena, kdyby byl Mogul levnější než Total, dávám Mogul...,nepotřebuju nejkvalitnější olej, jezdím jako člověk co ví, co motoru asi tak vyhovuje:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...