Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

cítiť smrad v kabíne-netesný výfuk?

Recommended Posts

Odesláno

Pozdravujem. od včera som si všimol taký zápach v aute akoby som šiel za dymiacim autom. môže byť, že sa mi uvolnil výfuk niekde pri motore?:myslim

Ďakujem za tipy...

Odesláno

no. nehral som sa s ničím. ani neviem čo ten egr ventil je:D

a ten vlnovec je čo?

začalo to robiť včera.cez vikend som bol v poprade a vsetko OK a vcera v bratislave. a asi to začalo cestou z blavy.

ide o to nech poviem mechanikovi na co ma pozerat nech nerozoberie cele auto.

do nedele by som to rad mal v poriadku...

teraz musim jazdit so zapnutym vnutornym obehom, ale zahmlievaju sa mi okna:grr

Odesláno

Vlnovec (pletenec) je pružná část na 1. dílu výfuku, která snižuje přenos vibrací mezi motorem a rámem. To snižuje hluk a praskání svodů, svárů na trubkách a hlučnost. Protože je to poměrně mechanicky namáhaná věc obvykle čase proděraví a je potřeba ho vyměnit - navařit nový. Zvládne to praktický každý automechanik, který má COčko.

Já bych do toho servisákovi asi nekecal abys ho nesvedl na scestí... ať to prohlídne a řekne ti co si myslí, pak mu můžeš dát tip i ty ... Samozřejmě vycházíme z toho, že smrdí výfukové plyny a ne třeba unikající nafta, ale to bys asi poznal, ne?

Odesláno
to urcite. ako som pisal hore, je to akoby som isiel za riadne smradlavym autobusom:)

zajtra to dam teda pozriet a uvidim.

Ďakujem všetkým...:papa

taky to v kabině nehorázně smrdělo ale když jsem čuchnul k vejfuku tak nic bylo mi to divný no a po rozebrání celýho auta ten vstřik:aut

Odesláno

zajtra by mi to mal pozrieť a urobiť, tak uvidime. dam potom vedieť.

a ešte perlička:

myslel som si že mi hučia zimné gumy a mechanik mi oznámil že mám ložisko na zadnom kolese v háji...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...