romik1 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Pozdravujem. od včera som si všimol taký zápach v aute akoby som šiel za dymiacim autom. môže byť, že sa mi uvolnil výfuk niekde pri motore? Ďakujem za tipy... Citovat
koblih69 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Je potřeba na to kouknout, buď nějaká díra v trubce nebo ve vlnovci ostatní nebývá tak časté... Citovat
Jimmy106 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Je to mozne... jednou mi upadl vyfuk od svodu a kdyz jsem pustil ventilator, tak to bylo neco strasneho.. takze to mozne je.. Citovat
bajza206 SW Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Tak tohle jsem taky zkoumal a dělalo to když jsem zastavil a byl to volnej vstřik. Samozřejmě jsem před tím rozebral skoro celý auto:D:D:D:D Citovat
Qcko Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Nehral si sa s EGR? Mne to islo odtial, slabo dotiahnute Citovat
Gargamell Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Taky jsem cítil smrádek. Zároveň jsem ale cítil, že zvku také není uplně ok. Byl to ten vlnovec... Citovat
chuck11 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Tenhle problém byl u mně řešen výměnou vlnovce Citovat
romik1 Odesláno 29. listopad 2011 Autor Odesláno 29. listopad 2011 no. nehral som sa s ničím. ani neviem čo ten egr ventil je:D a ten vlnovec je čo? začalo to robiť včera.cez vikend som bol v poprade a vsetko OK a vcera v bratislave. a asi to začalo cestou z blavy. ide o to nech poviem mechanikovi na co ma pozerat nech nerozoberie cele auto. do nedele by som to rad mal v poriadku... teraz musim jazdit so zapnutym vnutornym obehom, ale zahmlievaju sa mi okna:grr Citovat
koblih69 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Vlnovec (pletenec) je pružná část na 1. dílu výfuku, která snižuje přenos vibrací mezi motorem a rámem. To snižuje hluk a praskání svodů, svárů na trubkách a hlučnost. Protože je to poměrně mechanicky namáhaná věc obvykle čase proděraví a je potřeba ho vyměnit - navařit nový. Zvládne to praktický každý automechanik, který má COčko. Já bych do toho servisákovi asi nekecal abys ho nesvedl na scestí... ať to prohlídne a řekne ti co si myslí, pak mu můžeš dát tip i ty ... Samozřejmě vycházíme z toho, že smrdí výfukové plyny a ne třeba unikající nafta, ale to bys asi poznal, ne? Citovat
romik1 Odesláno 29. listopad 2011 Autor Odesláno 29. listopad 2011 to urcite. ako som pisal hore, je to akoby som isiel za riadne smradlavym autobusom:) zajtra to dam teda pozriet a uvidim. Ďakujem všetkým... Citovat
koblih69 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 OK, nezapomeň napsat výsledek ať to pomůže i ostatním Citovat
bajza206 SW Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 to urcite. ako som pisal hore, je to akoby som isiel za riadne smradlavym autobusom:) zajtra to dam teda pozriet a uvidim. Ďakujem všetkým... taky to v kabině nehorázně smrdělo ale když jsem čuchnul k vejfuku tak nic bylo mi to divný no a po rozebrání celýho auta ten vstřik:aut Citovat
romik1 Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 zajtra by mi to mal pozrieť a urobiť, tak uvidime. dam potom vedieť. a ešte perlička: myslel som si že mi hučia zimné gumy a mechanik mi oznámil že mám ložisko na zadnom kolese v háji... Citovat
romik1 Odesláno 2. prosinec 2011 Autor Odesláno 2. prosinec 2011 takže to vyzerá na ten vlnovec. dúfam že mi to spraví v pondelok. dnes to už asi nestíham... ale ložisko sa už robí. dúfam... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.