Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

"Vytlčenie" FAP BA/okolie (iba mechanicky)

Recommended Posts

Odesláno

Vie mi niekto poradiť nejakú dielňu v BA alebo okolí, prípadne Nitra, kde by mi vymontovali FAP, odstránili z neho vnútornosti a prázdny obal namontovali späť?

(elektronickú časť fap-off mám už za sebou)

Ďakujem!

Odesláno

Ale ty mas 2.0HDi a tam je rozoberatelny (4 skrutky). Na 1.6HDi co ma on, je FAP spolu v jednej \"rure\" aj s katalyzatorom, takze sa musi ten obal rozrezat, vyklepat z nej FAP a znovu po obvode zavarit. Takze na 1.6HDi je to zlozitejsie ako na nasich 2.0.

Odesláno
No kámo...to by mělo být naopak.........první FAP ven a potom FAPOFF....ted pokud budeš jezdit tak nebude probíhat regenerace na funkčním filtru.....

Predstav si, regenerácia prebieha, resp. pokusy o ňu...

A to si myslím, že elektronicky to je spravené správne, robil to niekto, čo to bežne robí a má množstvo referencií (...tu...)

Odesláno
4maa: poslal som SZ, cenu som zabudol, ale tusim okolo 100-150eur

Jako kilo za vymlaceni FAPu ??????

To je legrace ne........:blicismajlik

Tak už je to vonku - absolvoval som to v Dunajskej Lúžnej...a nestálo to zdaleka 100EEE

:)

Teraz už iba aby sa nevyskytli žiadne komplikácie...

Priatelia, ďakujem za podnety :papa

Odesláno

4maa,

tak som sa pre istotu kukol do rozpoctu, co mi dal(odkladam vsetky papiere od auta):

vzduch filter 10, pelovy uhlikovy 20, palivovy 20, olejovy 12, + robota 80 = 142.... na cisla nikdy nebudem mat dobru pamat

ja zmenu pozorujem len taku, ze po zahriati cca 30km prejazdenych zacne byt hlbsi zvuk od vyfuku pri nizkych otackach a lahkom plyne

[upravil dne 5/12/11 23:27 od hipisko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...