Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, chcel by som si dat na turbo blow off ventil ale neviem aky typ mam kupit. Na internete som nasiel viacero BOV od roznych znaciek, napr. Forge, HKS alebo Greedy v cene cca 50 eur ale to asi nie su originaly. Chcel by som \"open loop\" ventil, teda s vypustanim tlaku do atmosfery, paci sa mi ten zvuk po ubrati plynu (tssss). Existuje nejaky univerzalny alebo ako sa to tam vobec montuje? Budem potrebovat nejaky adapter? Prosim o radu, ma s tym niekto skusenost?

[upravil dne 28/11/11 11:42 od Creative]

[upravil dne 28/11/11 15:05 od Creative]

[upravil dne 28/11/11 15:10 od Creative]

Odesláno

mas bud pistkove nebo membranove volil bych hks ty jsou membranove ceny originalu zacinaji tak na 250 euro za tech 50 mas repliky ale nevim nekdo si je chvali ze to funguje normalne (ja mam origo hks a zatim naprosta spokojenost)

Odesláno

sory nenapadlo ma dat to do tuningu... Nemam este nic vybrate, ale zrejme to skusim s nejakou replikou, nemam momentalne tolko penazi na original. A aky je rozdiel medzi piestikovym a membranovym BOV?

Odesláno

sorry ze vpletu do tematu, ale ze tento ventil ma opodstatneni pouze u benzinu nebo mel by i funkcni u nafty? Hadali jsme se tady s jednim clenem,tak by nas to zajimalo.

Odesláno

Blow off ventil v skratke sluzi na ochranu turboduchadla, znizenie pretlaku, eliminacia tzv. turbodiery a zlepsenie odozvy na plynovy pedal, zrychlenie akceleracie pri preradovani rychlostnych stupnov a vedlajsim efektom je pri niektorych BOV hlasne odfuknutie (tsss) po nahlom ubrati plynu. Podrobnejsie to najdes napr. tu http://www.sportmotor.cz/blowoff.htm

Len neviem aky vybrat a ako ho namontujem :myslim

[upravil dne 29/11/11 09:12 od Creative]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...