Creative Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Zdravim, chcel by som si dat na turbo blow off ventil ale neviem aky typ mam kupit. Na internete som nasiel viacero BOV od roznych znaciek, napr. Forge, HKS alebo Greedy v cene cca 50 eur ale to asi nie su originaly. Chcel by som \"open loop\" ventil, teda s vypustanim tlaku do atmosfery, paci sa mi ten zvuk po ubrati plynu (tssss). Existuje nejaky univerzalny alebo ako sa to tam vobec montuje? Budem potrebovat nejaky adapter? Prosim o radu, ma s tym niekto skusenost? [upravil dne 28/11/11 11:42 od Creative] [upravil dne 28/11/11 15:05 od Creative] [upravil dne 28/11/11 15:10 od Creative] Citovat
debilisko Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 toto by som hodil do tuningu... Citovat
Peca24 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 mas bud pistkove nebo membranove volil bych hks ty jsou membranove ceny originalu zacinaji tak na 250 euro za tech 50 mas repliky ale nevim nekdo si je chvali ze to funguje normalne (ja mam origo hks a zatim naprosta spokojenost) Citovat
Creative Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 sory nenapadlo ma dat to do tuningu... Nemam este nic vybrate, ale zrejme to skusim s nejakou replikou, nemam momentalne tolko penazi na original. A aky je rozdiel medzi piestikovym a membranovym BOV? Citovat
oni Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 sorry ze vpletu do tematu, ale ze tento ventil ma opodstatneni pouze u benzinu nebo mel by i funkcni u nafty? Hadali jsme se tady s jednim clenem,tak by nas to zajimalo. Citovat
pastorek Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 oni, reálny význam to má iba pri benzínovom preplňovanom motore. Citovat
Creative Odesláno 29. listopad 2011 Autor Odesláno 29. listopad 2011 Blow off ventil v skratke sluzi na ochranu turboduchadla, znizenie pretlaku, eliminacia tzv. turbodiery a zlepsenie odozvy na plynovy pedal, zrychlenie akceleracie pri preradovani rychlostnych stupnov a vedlajsim efektom je pri niektorych BOV hlasne odfuknutie (tsss) po nahlom ubrati plynu. Podrobnejsie to najdes napr. tu http://www.sportmotor.cz/blowoff.htm Len neviem aky vybrat a ako ho namontujem [upravil dne 29/11/11 09:12 od Creative] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.