Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cus kluci,chci se vas zeptat,jaky pouzivate zarovky H1 ve vasich Peugeotech?Xenony nemam,tak bych se chtel zeptat,jaky zarovky jsou jsou nejlepsi.aby krasne svitili a pokud mozno vypadaly,jak xenon.A kde je objednat.Diky vsem za info:papaBlizej se ty vanoce,tak si chci udelat nejakou radost;)

Odesláno

Pouzivam Osram Night Breaker a maximalni spokojenost s osvetlenim pred autem. Priprav se ale ze kazda zarovka s vetsim svetelnym vykonem ma kratsi zivotnost. Prece jen se musi svitit neustale. Zivotnost max.4 mesice, pouzivam je jen v zimnim obdobi, pres leto obycejne zarovky.

Odesláno

aj tieto vydrzia tak málo ??

H1 P14.5s 55W + 90% OSRAM Night Breaker Plus 2 ks

nova generacia ziaroviek s mimoriadnou vysokou svietivostou vykon 55W 90%

az o 90% vyssia svietivost

az o 10% belsie svetlo

az o 50% dlhsia zivotnost oproti predchadzajucej generacii nighr breaker

Odesláno

Mám osram night breaker plus v tlumených i dálkových a jsou tam už od ledna a pořád drží. S autem se jezdí denně a tlumená světla požívám pro denní svícení. Takže ta výdrž je dobrá. V noci j se nima krásně vidět. Než jsem je tam dal tak tam byly takové ty modré imitace xenonu a to svítilo dost mizerně. Na dálková v noci jsem s nima viděl to co s nigt breakrama na tlumené. Ty osramy koupíš třeba i v autokelly

Odesláno

Ja kupujem tu,,http://www.autobiznis.sk/doplnky/autoziarovky/h1/,,,a inak mal som aj modre,,obidve mi explodovali a včočke nechali bordel,,takže už žiadne pokusy,,,Philips,,alebo Osram

Odesláno

Já používám Night Breakery plus jak v potkávacích, tak v dálkových světlech a jsem spokojený. Dával jsem je tam tuším v březnu a zatím drží. Ale je pravda, že přes den používám LED. :)

Odesláno

H1 z peugeota za 2e a nie je co riesit. Night Breakery za cca 20e kus a vydrzia par mesiacov? to nie, ani nahodou...

:xvul ziarovky, stierace a podobne veci sa v tychto temach recykluju vzdy ked pride niekto novy. najblizsie skus lepsie pohladat nech sa to tu nezahlcuje zbytocnostami

• O 9 měsíců později...
Odesláno

vsetky predimenzovane ziarovky maju vzhladom na vykon adekvatnu cenu.

otazka je ci tato cena je adekvatna vydrzi...

kedze penazi neni nazvys, pouzivam to co je schvalene a urcene na beznu prevadzku.

vsetko ostatne typu xtreme a hyper snad ani nema homologaciu. ci? cest vynimkam.

Odesláno

ano marcel mas pravdu cool blue intense maju este homologizaci lebo maju farbu svetla 4200k a cool blue HYPER uz maju 5000k tak uz homologizaciu nemaju ... ale ja si myslim ze v tom svetle nejaky velky rozdiel nebude :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...