Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte,sviti mi kontrolka airbag uz mi nefunguje ani klakson P406HDI (r.v.03) nema to kontakt penosoveho dratku na volant v pačkach pro ovladfani je to mux placate pačky. Sem objednan v servisu jenze mi zdelili ze se to meni jako celek cena origo 14000kč nejakej neorigo za 8t. nemate někdo na prodej funkčni original?

Odesláno

Podstatný je jestli je vada v samotné spirále pod volantem nebo jinde. V mém případě asi někdo neopatrně sundával volant a natrhnul oba kablíky mezi proužkem a konektorem. Tím pádem stačilo místo plochého vodiče napájet tenký kablík a obojí začalo fungovat bez závad.

[upravil dne 26/11/11 07:35 od koblih69]

Odesláno

Jo na to vobrázku jsou pěkně vidět ty cafourky, který někdo snadno trhne při sundávání volantu. Volent je vždycky potřeba nechat šroubem chycenej aspoň na kousek závitu aby až povolí nedošlo k přetržení kablíků, vyražení zubů a podobné taškařice :D. Jinak ty kablíky jsou kupodivu měděné ( aspoň u mě byly ) pásky a tak se pájí dobře.

Odesláno

takže smulata ta nabidka neni to pro vozy s ESP :( jenže ja sem už to jednou rozebral přenosovy drat byl ok ale ten konektorek od toho byl pokriveny po složeni erbeg nesvitil ale jen tri dny:( stejne sem musel pak na diagnostiku protoze došlo k rozkalibrovani pro ESP , sundava se to při zapojeni s diagnostikou,uvidim snad to pujde spravit ale doma už do toho rači nelezu

Odesláno

Tak mě to dnes nedalo a sundal jsem ty páčky, jeden známy elektro kutil to rozebral a ten tenky spiralovy drat byl přetržen na pul, tak mi to zapajel bylo to naštěsti přetržene u konce, po složeni airbag kontrolka zhasla ale samozřejmně nahlasilo chybu ASR a ABS což by v servise měli skalibrovat. Sem velice rad :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...