Kotis Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 ahojte,sviti mi kontrolka airbag uz mi nefunguje ani klakson P406HDI (r.v.03) nema to kontakt penosoveho dratku na volant v pačkach pro ovladfani je to mux placate pačky. Sem objednan v servisu jenze mi zdelili ze se to meni jako celek cena origo 14000kč nejakej neorigo za 8t. nemate někdo na prodej funkčni original? Citovat
koblih69 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Podstatný je jestli je vada v samotné spirále pod volantem nebo jinde. V mém případě asi někdo neopatrně sundával volant a natrhnul oba kablíky mezi proužkem a konektorem. Tím pádem stačilo místo plochého vodiče napájet tenký kablík a obojí začalo fungovat bez závad. [upravil dne 26/11/11 07:35 od koblih69] Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 tak to pěkně ,řvaní,udělej jak radí koblih69,ale nový origo Peugeot je Valeo a stojí http://www.ecat.elit.cz/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=V251491&REFPAGE=ArticleBrowser&TNV=802|-31167|-31134|12&TT=car&VehicleID=16288&VehicleTypeID=1 dej si k tomu slevu 30%peugeot club a stojí cca 4200Kč ale radši to nech opravit! Citovat
koblih69 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Jo na to vobrázku jsou pěkně vidět ty cafourky, který někdo snadno trhne při sundávání volantu. Volent je vždycky potřeba nechat šroubem chycenej aspoň na kousek závitu aby až povolí nedošlo k přetržení kablíků, vyražení zubů a podobné taškařice . Jinak ty kablíky jsou kupodivu měděné ( aspoň u mě byly ) pásky a tak se pájí dobře. Citovat
Kotis Odesláno 26. listopad 2011 Autor Odesláno 26. listopad 2011 takže smulata ta nabidka neni to pro vozy s ESP jenže ja sem už to jednou rozebral přenosovy drat byl ok ale ten konektorek od toho byl pokriveny po složeni erbeg nesvitil ale jen tri dny:( stejne sem musel pak na diagnostiku protoze došlo k rozkalibrovani pro ESP , sundava se to při zapojeni s diagnostikou,uvidim snad to pujde spravit ale doma už do toho rači nelezu Citovat
Kotis Odesláno 26. listopad 2011 Autor Odesláno 26. listopad 2011 jo odpojenou i kola nastavene v přimem směru,hold je to elektronika Citovat
Kotis Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 Tak mě to dnes nedalo a sundal jsem ty páčky, jeden známy elektro kutil to rozebral a ten tenky spiralovy drat byl přetržen na pul, tak mi to zapajel bylo to naštěsti přetržene u konce, po složeni airbag kontrolka zhasla ale samozřejmně nahlasilo chybu ASR a ABS což by v servise měli skalibrovat. Sem velice rad Citovat
koblih69 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 No myslím, že za ty prachy to stálo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.