Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koukam na to, ale ty tve prehravace jsou s displayem a bez DO. Ten muj je na pevno v horni casti kastliku, senzor na DO v rohu u okna a napajeni z osvetleni v kastliku. Takze na pevno. Az se dostanu k autu nafotim to a hodim sem pro inspiraci.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojte, som cerstvym clenom, Mal by som hned prosbicku, nevedeli by ste mi poslat funkcny link na firmware 8.20, ten co je tu na fore je nefunkcnya neviem vygooglit ziaden funkcny. Dakujem velmi pekne za rady.:)

• O 4 měsíce později...
Odesláno
divili by jste se ;) ... dala si na tom hodne zalezet a musim rict ze to zni uplne skvele.. zadne zmeny intonace nebo nalady, jednotlivé části navazují prostě skvěle.. neslyšel jsem lepší ani u TomToma nebo Copilota :) ... a navíc podle navigace jedu zřítka, cca 1x do měsíce, takže to že to je manželčin hlas mě nějak neprudí :roll dokud mě ten hlas ovšem nezavede někam kde nemá, pak nevím jestli budu naštvaný na navigaci nebo na ženu :D

zdravim jsem tu nový , máme C8 ale na citroních forech toho není moc k nalezení, tak se ptám tady, jestli teda můžu.:roll

Jak nadabovat navigaci vlastním hlasem.

rt4 verze 8.20 + čeština od raiseho

otec bude mít šok až na něj bude mamča hulákat z repráku:bacha

dík za reakce

Odesláno
divili by jste se ;) ... dala si na tom hodne zalezet a musim rict ze to zni uplne skvele.. zadne zmeny intonace nebo nalady, jednotlivé části navazují prostě skvěle.. neslyšel jsem lepší ani u TomToma nebo Copilota :) ... a navíc podle navigace jedu zřítka, cca 1x do měsíce, takže to že to je manželčin hlas mě nějak neprudí :roll dokud mě ten hlas ovšem nezavede někam kde nemá, pak nevím jestli budu naštvaný na navigaci nebo na ženu :D

zdravim jsem tu nový , máme C8 ale na citroních forech toho není moc k nalezení, tak se ptám tady, jestli teda můžu.:roll

Jak nadabovat navigaci vlastním hlasem.

rt4 verze 8.20 + čeština od raiseho

otec bude mít šok až na něj bude mamča hulákat z repráku:bacha

dík za reakce

Odesláno

to je škóda, tak tatka nebude mít infarkt.

jen dotaz, bude to někdy možné ( proč to jde na trojce a na čtyřce už né, má novější soft atd.):myslim

stačí laická odpověď:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...