Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vespolek , chtěl bych se zkušeného zeptat na tohoto pežotka Z D E , jestli je to dobrá motorizace , výbava popř. kdyby někdo bydlí blízko Bruntálu a zkouknul ho , byl bych mu neskutečně vděčný ;)

Veškeré názory jsou vítány .... :mad:

Odesláno

a proc se nezeptas primo me? Kdybych nemel sedan, tak bych te osocil, ze mi chces sebrat jedinecnost na klubu :D

zatim jsem nenasel lepsi karu, nez je tato. I po tech letech se vzdycky tesim, az nastartuju a vyrazim vstric dalsim kilometrum.

Odesláno

vejfuky jsem vyresil remusem.

odesly mi kolecka abs, nekolik tycek stabilizatoru, jednou elektricky svazek k sahare, jednou klapka vstrikovani, a sem tam nejaky rameno, jinak normalni servis a leju olej a benzina jede to, ma to uz 230 000 :D

Odesláno

vejfuk bude to poslední co budu řešit ... Ale vidím že výčet oprav není tak velký pominu údržbu ... Ježíškovi jsem napsal tak uvidím jestli mi tenhle vánoční dárek splní ... :D

Odesláno

moje spotreba

6,3 do chorvatska do 130 km/h

7,5 pri normalni jizde

8 litru mesto a zima

15 litru, kdyz jsem nasranej :D

:aut:roker

jizdni vlastnosti sedana jsou ok, kombajn nevim :)

Odesláno
moje spotreba

6,3 do chorvatska do 130 km/h

7,5 pri normalni jizde

8 litru mesto a zima

15 litru, kdyz jsem nasranej :D

:aut:roker

jizdni vlastnosti sedana jsou ok, kombajn nevim :)

Velice zajímavý spotřeby, akorát nevim jak toho docílíš? Já mám 2.0 benzín a jsem zhruba o litr víš? a to bych řekl, že jezdím zrozmyslem. Jak moc ten motor točíš? Nebo v jakých se snažíš držet otáčkách, pokud to tak jde říct. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...