Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

dneska jsem byl v Peugeotu na diagnostiku aby mi zrušili na zimu senzor tlaku a zaktivovali mi visuálního parkovacího asistenta... dopadlo to tak že mi senzory blokli ale těď už mi parkovací senzory nedávají ani akustickou odezvu( ani pípnutí při zařazení zpátečky)... prý tam aktivoval parkovacího asistenta a od té doby nemohl donutit aby auto parkovací senzory použilo... nestalo se už někomu něco takového?

Díky

Odesláno

Dupal se s tím hodku a pul ... mel jsem to za 400 kč... samozdřejmě že to půjdu reklamovat, ale moc se mi nechce věřit že bude příště uspěšnější.. uvidim.. zajimalo jestli se stím někdo už nesetkal no.. snad mi tam příště nevyřadí více věci... co je však zajímavé, prej mi zapl navigaci na ten display na palubce, že prý to bylo vyplé , vtip je v tom, že se mi to celeu dobu ukazovalo a normálně to fungovalo, tak by mě zajímalo co to tam vl. zapl :-D

Odesláno

SAKRA SAKRA SAKRA!! Po ceste z prace jsem zjistil, že po tom odborném zásahu v Pežo mi zmizlo z menu RT3 nastavení klim, Clim tlačítko nereaguje a když měním teplotu(jedno v jaké zóně) tak se na displeji nic neukáže :bojim :bojim parchanti jedni... ted jsem fakt hodne vytočený

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...