Joozino Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 ja mam 2008 a nemam este aktivovany visuálny parkovaci...dufam ze to mam Citovat
Přema Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Až pojedeš kolem se stav....uvidíme jací jsou tam chytráci.....třeba mluví pravdu , třeba je to rukama...... Citovat
adam.bogocz Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 určitě Přemo.. mám to v plánu Citovat
Mike407 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Mě vždycky dorazí, když v autorizovaném servisu řeknou, že neví co s tím je... Kdo jiný už by si s tím měl poradit, než autorizovaný servis, který má podporu automobilky a k dispozici veškerou technickou dokumentaci. To, že to tak není, je bohužel smutné. Citovat
adam.bogocz Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 Přesně tak to vidím i já... je to až smutné... jedno je jisté, už mě tam nikdy neuvidí :-D Citovat
adam.bogocz Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 No takže jsem si auto vyzvedl a samozdřejmě není vše jak bylo.. měl bych par dotazů: - je možné na RT3 deaktivovat video? (nemám v menu tu ikonku s kamerou) - těď mi parkovací asistent pípá 2x.. jeden ton jde z rádia(ten co jsem znal) a teď k tomu přibyl druhý ton, jakoby šel z palubní desky, takový vysoký.... co to je!? - dá se nastavit citlivost parkovacích senzorů? pípá mi to až jsem naraženej na zdi Citovat
Joozino Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 inaaac...tá citlivost by aj mna zaujimala..mne to pipa ked som jeden meter od prekázky Citovat
Milhaus65 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Ano na RT3 lze deaktivovat video. RT3 je ve 407 původní nebo dodělaná ? špatně udělaná čeština deaktivuje hlasové ovládání, jedna taková verze ze severu moravy byla. Citovat
adam.bogocz Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 čeština uplně OK... hlasové ovládání je aktivní... jen video tam není a asistent pípá dvojmo Citovat
adam.bogocz Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 to mě braly pře jejich zásahem taky :-/ Citovat
uepepe Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 no ako to tak cele citam som aj rad ze som si tu diagnostiku kupil....aj ked je to china ale zatial funguje vsetko a nemam ziadny problem s nejakym servisom......ale je mi luto co sa ti stalo toto velmi nepotesi......mozno by som zvazoval aj podat nejaku staznost importerovi pre CR nech si ten servis preveria Citovat
adam.bogocz Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 Poslat písemný dopis bych mohl :-D Citovat
Mike407 Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Takže momentálně je to ve stavu, kdy ti to nejen nezobrazuje na obrazovce, ale navíc i pípá dvojmo a servis to dál nezajímá? To jsou teda pěkní troubové, tohle prostě nechápu. Když už si s tím neví rady oni, tak by se měli snažit, aby ti nějak pomohli. Buď aby se někde pokusili zjistit příčinu problému nebo tě alespoň odkázali na někoho, kdo ti pomůže, když to oni nedokážou. Vždyť je to jejich průšvih, oni by měli mít zájem na řešení. Je to jen o přístupu. Před dvěma lety měl táta problémy s automatem ve scenicu, který mu každou chvíli padal do nouzáku. Byl s tím ve značovém servisu ve Stodě, kde si s tím ale bohužel poradit nedokázali. Resp. s automaty neměli zkušenosti a nechtěli se pouštět do nějakých pokusů, což na rovinu řekli. Nicméně majitel servisu mu sám zařídil opravu v autorizovaném servisu v Praze, kde tyhle převodovky opravují a ti problém vyřešili. A ještě se později zajímal o to, jak to dopadlo a jestli už je to v pořádku... [upravil dne 8/12/11 09:17 od Mike407] Citovat
adam.bogocz Odesláno 12. prosinec 2011 Autor Odesláno 12. prosinec 2011 Takže dneska jsem navštívil Přemu......... A JAK ŘEKL, TAK UDĚLAL!! Opravil škody napáchané v origo Peugeot servisu a navíc zprovoznil všecky věco co jsem chtěl... včetně visuálního asistenta... je vidět že to je v rukách ... navíc jsme parádně dali řeč, zkoukli vychytávky Přemovy 407 .. příjemný den.. Doporučuju každému kdo potřebuje dia, dejte vědět přemovi P.S. Díky Přemo [upravil dne 12/12/11 18:36 od adam.bogocz] Citovat
Přema Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 Víš co by nebylo špatné aby si zajel za těma \"profíkama\" nebo brácha a řekl jim že ti to musel opravit obyčejný garážista a ať se v origo servisu stydí..... Citovat
adam.bogocz Odesláno 13. prosinec 2011 Autor Odesláno 13. prosinec 2011 On jim to už ráno řekl :-D bud v klidu... začali se pak vymlouvat na verzi jejich dia a kdesi cosi.... .... každopádně zvuky senzorů fungují po zapojení zesilovače OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.