Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě vždycky dorazí, když v autorizovaném servisu řeknou, že neví co s tím je... Kdo jiný už by si s tím měl poradit, než autorizovaný servis, který má podporu automobilky a k dispozici veškerou technickou dokumentaci. :myslim To, že to tak není, je bohužel smutné.:(

Odesláno

No takže jsem si auto vyzvedl a samozdřejmě není vše jak bylo.. měl bych par dotazů:

- je možné na RT3 deaktivovat video? (nemám v menu tu ikonku s kamerou)

- těď mi parkovací asistent pípá 2x.. jeden ton jde z rádia(ten co jsem znal) a teď k tomu přibyl druhý ton, jakoby šel z palubní desky, takový vysoký.... co to je!?

- dá se nastavit citlivost parkovacích senzorů? pípá mi to až jsem naraženej na zdi :(

• O 2 týdny později...
Odesláno

no ako to tak cele citam som aj rad ze som si tu diagnostiku kupil....aj ked je to china ale zatial funguje vsetko a nemam ziadny problem s nejakym servisom......ale je mi luto co sa ti stalo toto velmi nepotesi......mozno by som zvazoval aj podat nejaku staznost importerovi pre CR nech si ten servis preveria

Odesláno

Takže momentálně je to ve stavu, kdy ti to nejen nezobrazuje na obrazovce, ale navíc i pípá dvojmo a servis to dál nezajímá? To jsou teda pěkní troubové, tohle prostě nechápu.:( Když už si s tím neví rady oni, tak by se měli snažit, aby ti nějak pomohli. Buď aby se někde pokusili zjistit příčinu problému nebo tě alespoň odkázali na někoho, kdo ti pomůže, když to oni nedokážou. Vždyť je to jejich průšvih, oni by měli mít zájem na řešení. Je to jen o přístupu. Před dvěma lety měl táta problémy s automatem ve scenicu, který mu každou chvíli padal do nouzáku. Byl s tím ve značovém servisu ve Stodě, kde si s tím ale bohužel poradit nedokázali. Resp. s automaty neměli zkušenosti a nechtěli se pouštět do nějakých pokusů, což na rovinu řekli. Nicméně majitel servisu mu sám zařídil opravu v autorizovaném servisu v Praze, kde tyhle převodovky opravují a ti problém vyřešili. A ještě se později zajímal o to, jak to dopadlo a jestli už je to v pořádku...

[upravil dne 8/12/11 09:17 od Mike407]

Odesláno

Takže dneska jsem navštívil Přemu......... A JAK ŘEKL, TAK UDĚLAL!! Opravil škody napáchané v origo Peugeot servisu a navíc zprovoznil všecky věco co jsem chtěl... včetně visuálního asistenta... je vidět že to je v rukách ;)... navíc jsme parádně dali řeč, zkoukli vychytávky Přemovy 407 ;).. příjemný den.. Doporučuju každému kdo potřebuje dia, dejte vědět přemovi :papa

P.S. Díky Přemo :super

[upravil dne 12/12/11 18:36 od adam.bogocz]

Odesláno

Víš co by nebylo špatné aby si zajel za těma \"profíkama\" nebo brácha a řekl jim že ti to musel opravit obyčejný garážista a ať se v origo servisu stydí.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...