Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

paci sa mi to..paci...ako na FB LIKE!!!!!!!!!!!!!like like!!:papa:papa

fotky si uz aj ukladam a aj navod pisem...ked budem menit repraky tak skusim aj vietelka urobit....i ked neviem neviem..

Odesláno

Ak máš aké také skúsenosti zo spájkovaním a niečo s elektrikou tak to zvládneš.

Ten káblový zväzok z led-kami som si prichystal a pospájal ešte mimo auta. Mal som problém, nechceli svietiť led-ky, mal so ich napojené do série. Potom som zavolal kolegovi čo sa do elektroniky rozumie a tak som ich zapojil paralélne a na + pól šiel ten odpor.

Tu je taký malí nákres zapojenia.

post-27076-14109622886245_thumb.jpg

Odesláno

Vonkašie kľučky nie je zlý nápad hlavne ak parkuješ na tmavom mieste, ale tie by som napojil na stropné osvetlenie aby to svietilo pri odomknutí na diaľku a nesvietilo to počas jazdy (to by asi nebolo ono).

Odesláno

ale to nie, vsak to nieje nic neobvikle, taketo vecicky maju napr. audiny tie lepsie.. ale nechcem povedat ze to kopirujem, len sa mi to paci ked to svieti ked sa otvori auto, pocas jazdy nesvieti nic dorabane :)

Odesláno

ale ved to nieje tuning..cez den nevidis nic..a ked je tma, tak to iba vtedy ked svieti vnutorne osvetlenie, ked zhasne nic nevidis...tak si nemyslim ze je to tuning..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...