Judes Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Super, nech je už lepšie počasie. A nebolo by lepšie keby tá dióda netrčala toľko von, proste aby nebola vidieť. Citovat
Adisek Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 Super, nech je už lepšie počasie. A nebolo by lepšie keby tá dióda netrčala toľko von, proste aby nebola vidieť. Provrtej dvojitou stěnu skrz(4/5mm) spodní udělej 8mm a ledku nech nahoře nebude skoro vidět a svítí to podobně Citovat
Joozino Odesláno 23. listopad 2011 Autor Odesláno 23. listopad 2011 hej adisek má pravdu mozes to aj tak spravit..lenze mne sa to moc nepaci ked tam strcis prst tak je tak tak povediac vacsia diera, mne sa to takto paci ako som to spravil Citovat
Judes Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 Myslel som tú LED diódu dať za tú chrómovú časť (kľučku) alebo priamo do nej, to sa rozhodnem až keď to budem mať rozobraté a záleží od prístupu. PS: inak aj toto riešenie je v úvahe, len tú časť diódy ktorú vidno by som nafarbil ba čierno aby svietila len smerom do vnútra. Dúfam že som to napísal zrozumiteľne. Citovat
Joozino Odesláno 23. listopad 2011 Autor Odesláno 23. listopad 2011 jasne jasne rozumel som ..len neviem ci tam bude dostatok miesta navrtat dierku, lebo prístup tam nieje bohvieaký..niekto to tu ma aj zo spodu ale to ja som hned vylúcil na klucku tak aby to nezavadzalo taktiez..vrtat do klucky..hmmm ..ale zafarbit na cierno aby sem nesvietila je celkom v pohodicke nápad. ja som tam dal maly odpor cize moc to nesvieti a ledka svieti takpovediac na jedno miesto, tak som rozmyslal ze zospodu na to miesto kde svieti ledka nalepit nieco podobne ako je alobal aby to svetlo odrážalo do celého priestoru..ale skusim to len tam prilozit co to spraví, nemam to vyskusane Citovat
Judes Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 Tú ledku si mal číru? aby rozhodila svetlo je ju potrebné prebehnúť brúsnym papierom. Citovat
Joozino Odesláno 23. listopad 2011 Autor Odesláno 23. listopad 2011 hej číru..no aj som to spravil, len nejak zmenu som nezbadal.. lebo pravu stranu soferovu tu som zbrusil a druhu nie a pozeral som a tak co ja viem velky rozdiel to nebol Citovat
Přema Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 Já to budu řešit jinak na vrchní část té kapličky přilepím 5cm led pásek z 3ks smd diodami..... žádné vrtání jen protáhnout kabel.... Citovat
Přema Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 uvidíme....pokud bude...snížím svítivost....... jsou fakt malé a málo svítí.... [upravil dne 23-11-11 13:40 od Přema] Citovat
Joozino Odesláno 23. listopad 2011 Autor Odesláno 23. listopad 2011 no svietivost budes musiet znizit, lebo to bude dost vela svietit Citovat
DERT123 Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 uvidíme....pokud bude...snížím svítivost....... jsou fakt malé a málo svítí.... Přema ... presne o tomto som sa vcera bavil s Judesom ze dat tam pasik bude asi lepsie ako diodu Citovat
Joozino Odesláno 23. listopad 2011 Autor Odesláno 23. listopad 2011 spravte to niekto a potom to ked tak prerobím ..na ten zraz by to mohol mat niekto hotové Citovat
Přema Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 uvidíme....pokud bude...snížím svítivost....... jsou fakt malé a málo svítí.... Přema ... presne o tomto som sa vcera bavil s Judesom ze dat tam pasik bude asi lepsie ako diodu Tak to mi ušlo....... Citovat
DERT123 Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 neuslo a ani nemohlo ... riesilo sa to cez telefon ne tu Citovat
Přema Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 no vidíš.....tak to napadlo i mě....... 4ks led pásků jsou nachystané... Citovat
DERT123 Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 budes ich davat na spodok klucky ci na vrch ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.