Dadadavid Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Nemám co dodat! http://www.zvraceny.cz/video/45792-neuveritelna-stavba-z-lega/ Citovat
Durii Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 pekna hracka .. ale to asi k tomu neni navod na A4 papieri Citovat
ChouLu Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Hodně pěkné koukám že používá nové programátory od lega naprogramovat jednotlivé části zas takový problém není, mel jsem tu cest se s takovym robotem vyradit ale vymyslet celé to schéma... to smekám Citovat
hYena Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 To je magořina, klobouk dolů, ale..... V podstatě nic složitého. Stačí pár panelů, čidla a základ elektřiny. Já jsem konstruktér, navrhuji jednoúčelové stroje. Teď třeba dělám linku na výrobu řídicí skříně airbagů pro nového Forda pro firmu TokaiRika CZ v Lovosicích. Mám tam třeba lis, do kterého obsluha založí díl a optické čidla zjistí přítomnost dílu a následně provede zabezpečený lis, pokud je vše OK, vyhodnotí ho jako vyhovující a ukončí lisování, zpřístupní obsluze přístup a tak dokola..... To je jen příklad. Tím chci říct, že stačí sednout nad hromadu kostek, postavit pár \"hejblátek\" a oživit je přes čidla, které tam má, některé jsou krokové a některé foto optické. Ale je to konstrukční perla, to jo a koukat se na to je požitek, hlavně pro konstruktéra... Výborná práce, tipuju to taky na nějakého konstruktéra, co jiného..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.