Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hodně pěkné :) koukám že používá nové programátory od lega :) naprogramovat jednotlivé části zas takový problém není, mel jsem tu cest se s takovym robotem vyradit :D

ale vymyslet celé to schéma... to smekám :roker

Odesláno

To je magořina, klobouk dolů, ale..... V podstatě nic složitého. Stačí pár panelů, čidla a základ elektřiny. Já jsem konstruktér, navrhuji jednoúčelové stroje. Teď třeba dělám linku na výrobu řídicí skříně airbagů pro nového Forda pro firmu TokaiRika CZ v Lovosicích. Mám tam třeba lis, do kterého obsluha založí díl a optické čidla zjistí přítomnost dílu a následně provede zabezpečený lis, pokud je vše OK, vyhodnotí ho jako vyhovující a ukončí lisování, zpřístupní obsluze přístup a tak dokola..... To je jen příklad.

Tím chci říct, že stačí sednout nad hromadu kostek, postavit pár \"hejblátek\" a oživit je přes čidla, které tam má, některé jsou krokové a některé foto optické. Ale je to konstrukční perla, to jo a koukat se na to je požitek, hlavně pro konstruktéra... :aut Výborná práce, tipuju to taky na nějakého konstruktéra, co jiného.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...