Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zkušenosti s elektronickou cigaretou...

Recommended Posts

Odesláno

Jo honím príspevky :D Nevím kto sem jednu dobu pastoval clanky s nejakyho internetoveho portalu, za den aj 2-3 temy :D

Godzila, a ty mas ten Ego - T s Tankem alebo ne ? Lebo delaji se oboje varianty ...

[Edited on 4/12/11 19:52 by Lubk0]

Odesláno

Lubk0 : To \" T \" znamená tank ... :D Mám obě varianty, jak vatičkové, ty nejsou nic moc, ale taky se to dá.... Hlavně to člověk může v klidu nosit po kapsách, bez strachu že mu něco vyteče .... A pak mám ten tank a ten čoudí jako drak ... :)

Odesláno

No super :D

Som videl nejake videorecenze, ze je ten TANK na pecko ...

Vsimol si si nejake postrehy z toho tanku ? Nejake vyhody, nevyhody ? Videl som teda iba ze sa to lahsie plni ... A atomizer je zvlast ... Ale nic viac, ci to preteka, alebo nie ...

Resp, ako dlho vytrzia tie cartridge ?

Odesláno

jak se chová okolí k vám když vyndáte elektronický cigáro ?

já jsem pořídil tak cca měsíc zpátky a někteří lidi jsou naprosto nepříčetní a že jim to smrdí a at s tim du do patřičných míst :D mam LEA e-cigáro z ejuice a dávam Camel

možná to bude nižší inteligencí osob či neustálímu předsudky, že se všechno natáhne a bude to smrdět ?

docela mi to sere, protože jsem si to koupil abych nesmrděl a moch kouřit všude jenže ona chyba ...

Odesláno

vavoj : Kup si třeba vanilku, nebo višně, ty krásně voní... Na to nemůžou říct vůbec nic ... ;)

Lubk0 : No já mám tak tři naplnění na den.... Nevýhoda je v tom že ty \" náůstky \" moc nevydržej a naplníš je tak 10-20x a začínají protejkat, tak je vyhazuju... výhoda je že stojí jeden asi 20kč, takže to není žádnej zásadní výdaj.... A taky se to musí čistit, protože se tam kondenzuje voda a teče do toho atomizéru a pak to divně chutná, ale to stačí tak jednou za dva dny ....

Jinak zatím první nápně za 299kč je cca něco přes třetinu po osmi dnech , takže to bude počítám tak 750kč na měsíc + možná atomizer... co říkal tak vydrží prej měsíc +- Jako tohle kouření je oproti klasickýmu fakt levný a cejtím se líp, ale spíš bych radši nekouřil vůbec .... :D

Odesláno

Ty máš ty 1,2 ml že ?

Ja chci nakonec asi predsajen ten eXtreme v2, ten ma 1.8 ml cartridge. 5 kusu je v baleni, a 89 kč stoji dalších 5 kusú :)

Já to mám trocha složitejší, nakolko všechno budem objednavat s ČR, nakoľko tu na SK s týmto zaspali dobu ...

Pro začatek si chci vzit 1x tu cigaretu, 1x atomizer pro jistotu do zasoby, 4 x 10 ml naplne 24 mg tabaku (Camel , Davidoff, Dunhill, Lucky Strike) a teda ked hovoris ze tie cartridge nevydrzia moc, tak ja budem mat tak cca 2x napln denne, tj jeden tak na 5 dni ... Tak zoberu este 10 tych cartridge :D

A uvidime :D

Odesláno

No,nevim proč,ale přesvědčili jste mne pro to,abych ji nekupoval,jelikož by to nemělo pro tátu žádný účinek,když je z něj vášnivý kuřák... :( ach jo,co s nim mám dělat... navíc to leze celkem do peněz a když mu to vyčítám,tak mi jen řekne,že on vydělává,tak si to snad může dopřát...

Odesláno
No,nevim proč,ale přesvědčili jste mne pro to,abych ji nekupoval,jelikož by to nemělo pro tátu žádný účinek,když je z něj vášnivý kuřák... :( ach jo,co s nim mám dělat... navíc to leze celkem do peněz a když mu to vyčítám,tak mi jen řekne,že on vydělává,tak si to snad může dopřát...

Toto celkom nechapem ... Tuto vašnivy fajčiar Godzilla to chvali, tak ako ta to mohli presvedcit, ze to je zle ?

Ci sa riadis prispevkami tych, co to neskusili ?

Preco by to problem neriesilo ? Je to lacnejsie a sto krat zdravsie :)

Odesláno

Ja by som sa chcel zatnut, a nedofajcovat sa vobec :D

Verím, že ked pojdeme niekde piť, tak tak ze si zapalim, ale cez bezne dni by som chcel original cigo uplne vynechat :D

Odesláno

Ja si driv treba jeste normalni cigaretu dal, ale ted zhruba po 4 mesicich co hlavne pouzivam elektronickou a nahodou si dam normalni /treba 1 za tyden/, tak uz me vubec nechutna.A rikam si proc to vubec delam? Ani nedokourim a radsi si potahnu z elektriky.

[upravil dne 6/12/11 20:13 od hudy]

Odesláno

Jj... Mě taky normální papírový cígo nic neříká... Spíš hnus... To si rovnou můžu stočit záchodovej papír, napustit dehtem a tradá... Tfuj... Jinak já nabíjím tak jednou za dva dny, plním zhruba podobně. Mám tři baterky, tak času je dost. Mám tři cartáče, takže taky zásoba.Kouřil jsem zhruba dvacku, teď to nedám z ruky Nejvíc mi vyhovuje camelka 18 mg. Dobrá jemná chuť cigarety. Občas nění, tak dám dunhilla, ale ten je o dost výraznější, \"ostřejší\". Doplňuju tabákem s vanilkou, pro okolí a kouření v autě. U nás jsou všici nekuřáci a tohle jim nevadí.. ba dokonce říkaj, že to hezky a nevtíravě voní. Jinak pára (syntetický kouř) se mnohem rychleji ve vzduchu rozpouští, než cigaretový dým. Navíc ten dehet z papíru je to největší svinstvo.

A co okolí? Zatím pohoda.. Spíš víc, než pohoda.. Nikde mě s tím nevyhazují, tabáky jim nevaděj, ten s vanilkou dokonce vítaj. Samotný e-kouření u mě, co by u vášnivýho kuřáka, vítají a chválej s tím, že s tím kouřením aspoň něco dělám.

Odesláno

Nad RY4 jsem taky hodně přemejšlel. Od kejmla se ale asi neodchýlím. Spíš tabák+vanilku zkusím nahradit vanilkovým doutňasem.

Jinak názvem \"šidítko\" bych dnes označil právě papírovku... Valnou většinu chuti tvoří splodiny z hoření, hlavně z papíru. Dokud jsem neochutnal elektriku, tak by mi to nepřišlo, ale teď jsou ty chutě takové plnější, výraznější, čistší, rozeznatelnější... Nemluvě o tom, že do sebe jeden netahá všechny ty splodiny z hoření. O výhodách pro okolí, jak živoucí (lidi), tak neživoucí, (záclony...).

[upravil dne 7.12.2011 18:10 od Edison]

Odesláno

Edison, pls a kolko ml naplne minies cca mesacne ked si pred tym fajcil 20 ku ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...