Maxiikk Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Zdravíčko, Jak to jen popsat,přestali mně svítit obě světla, což je taky velká náhoda že odejdou obě žárovky najednou..jde o to že mi děda přeměřoval pojistky pod volantem,a já u toho zrovna nebyl..možná nějakou přehodil, ale prý ne..a jde o to že rádio si nepamatuje nastavení přitom to fungovalo jak má.. Tak se chci zeptat jestli nějaký dobrák neví čím by to mohlo být,vyměňoval jsem čistě jen žárovky (H4ky), do baterky, do pojistek v motorovém prostoru jsem nešahal .. jestli je to opravdu nějakou pojistkou,že může být na jiném místě,nebo to chce vytáhnout rádio (celkem pracné) a změřit jestli jde napěti na ten jeden konektor co napájí paměť ? jestli tam není chyba ? přikládám fotku pojistek, jestli můžu poprosit jestli někdo nemá 206tku , ročník 1999 jestli by sem nemohl dát taky fotku pojistek, zda tam není něco přehozené : ( že bych si to přirovnal k té svojí pojistkové skříni .. Děkuji mnohokrát [upravil dne 19/11/11 16:30 od Maxiikk] Citovat
ChouLu Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 nekde mam i planek ktera co znamena fotku ti muzu udelat taky behem odpoledne ti ju pošlu Citovat
Maxiikk Odesláno 19. listopad 2011 Autor Odesláno 19. listopad 2011 Já to hledal v příručkách na internetu, je tam popis pojistek,ale vůbec to nesedí.. mně by nejspíš pomohla ta fotka, abych porovna pozice pojistek, doufám že to je stejné u stejných ročníků pokud to měřím tak pojistky jsou v pořádku.. jestli je to teda těma pojistkama, jestli není zádrhel někde jinde, vážně netuším jediné co se dělalo tak s pojistkama .. tak se držím toho.. díky moc ! Citovat
ChouLu Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 jestli dobre chapu,tak po zapnuti radia (jde pouze pres klicek) se radio zapne a stanice jsou vymazané? Citovat
ChouLu Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Tak to mam nafocený a rozdíl 2.radek pojistka oznacena jako 23. (20A zluta) a 24. (15A modra) mas je posazene o pozici vysse na 100% to je ono protoze ja jednou resil spalenou pojistku u radia a pamatuji si ze jsem se hrabal zrovna u tehlech a divil se proc jsou tak blbe zapojené jeste pak je rozdil: chybi mi 9. a 10. pojistka (asi dle vybavy, co mas za vybavu v aute?) 12. mas 10A, já 20A jinak je to na píd totalně stejný foto ve vysokem rozliseni: http://ChouLu.net/POJ.JPG tady sem ti zakrouzkoval ktery to presne jsou: http://ChouLu.net/POJ2.JPG Doufam ze jsem ti pomohl [upravil dne 19.11.11 16:46 od ChouLu] Citovat
Maxiikk Odesláno 19. listopad 2011 Autor Odesláno 19. listopad 2011 Díík moc ! kdybych ti to tak mohl nějak oplatit Za výbavu v autě ? teď moc nerozumím, ročník 1999, 1.4,a výbavu,mno ta co tam byla,nic navíc kromě svého rádia tam nemám Bylo to těma dvouma pojistkama, jsem si vůbec nevšiml že jsou tam \"jakoby dvě pozice\", že to jde níž, výš .. hold se s něma pohlo a už se nevědělo kde byly ikdyž jsem měl za to že se hýbalo pouze s modrou (15A) a ne i s tou žlutou, žlutou jsem nechal nahoře, modrou posunul dolů jak má být a nešlo to, takže i žlutá musela dolů .. Takže ještě jednou díky moc,ušetřil jsi mi hodně práce, s vyděláváním rádia, přeměřování jestli tam jde proud, na zapalování k rádiu atd .. Ještě jednou díky moc .. Citovat
ChouLu Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 neni zac neams treba ABS? i kdyz 2x5A zas nic extra navic byt nemuze popr mlhovky predni? Citovat
Maxiikk Odesláno 19. listopad 2011 Autor Odesláno 19. listopad 2011 ABS mám, a mlhovky jsou taky.. Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 pro vysvetleni, proc jsou tam dve pozice u tech pojistek ( niz a vys ) v jedne pozici je to trvale napajene, v druhe pak spinane pres klicek zapalovani, ta trvala ma tusim oznaceni pismenem \"A\" Citovat
ChouLu Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 tak to budou pojistky k tomu zrejme Ferry diky za vysvetleni ale tedy v te pozici jedne jsou jen zastrcene a vlastne jen spojuji plus s plusem a jsou k nicemu nee? Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 no v obou pozicich jisti dany okruh, k nicemu rozhodne nejsou Citovat
ChouLu Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 joo takle ja to blbe pochopil 1 radek -------- stale 12 ------ 2 rakde -----vystup ----- 3 radek -----zapalovani 12 --- ja si to vylozil ze je zapalovani a stalej nad sebou uz to chapu diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.