Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rádio si nepamatuje nastavení! (ale pamatovalo!)- vyřešeno !!

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko,

Jak to jen popsat,přestali mně svítit obě světla, což je taky velká náhoda že odejdou obě žárovky najednou..jde o to že mi děda přeměřoval pojistky pod volantem,a já u toho zrovna nebyl..možná nějakou přehodil, ale prý ne..a jde o to že rádio si nepamatuje nastavení :( přitom to fungovalo jak má..

Tak se chci zeptat jestli nějaký dobrák neví čím by to mohlo být,vyměňoval jsem čistě jen žárovky (H4ky), do baterky, do pojistek v motorovém prostoru jsem nešahal .. jestli je to opravdu nějakou pojistkou,že může být na jiném místě,nebo to chce vytáhnout rádio (celkem pracné) :( a změřit jestli jde napěti na ten jeden konektor co napájí paměť ? jestli tam není chyba ? přikládám fotku pojistek, jestli můžu poprosit jestli někdo nemá 206tku , ročník 1999 jestli by sem nemohl dát taky fotku pojistek, zda tam není něco přehozené : ( že bych si to přirovnal k té svojí pojistkové skříni ..

Děkuji mnohokrát

post-18807-14109620714397_thumb.jpg

[upravil dne 19/11/11 16:30 od Maxiikk]

Odesláno

Já to hledal v příručkách na internetu, je tam popis pojistek,ale vůbec to nesedí.. mně by nejspíš pomohla ta fotka, abych porovna pozice pojistek, doufám že to je stejné u stejných ročníků :) pokud to měřím tak pojistky jsou v pořádku.. jestli je to teda těma pojistkama, jestli není zádrhel někde jinde, vážně netuším :( jediné co se dělalo tak s pojistkama .. tak se držím toho.. díky moc !

Odesláno

Tak to mam nafocený a rozdíl :)

2.radek

pojistka oznacena jako 23. (20A zluta) a 24. (15A modra) mas je posazene o pozici vysse :) na 100% to je ono :) protoze ja jednou resil spalenou pojistku u radia a pamatuji si ze jsem se hrabal zrovna u tehlech a divil se proc jsou tak blbe zapojené :)

jeste pak je rozdil: chybi mi 9. a 10. pojistka (asi dle vybavy, co mas za vybavu v aute?) 12. mas 10A, já 20A

jinak je to na píd totalně stejný :)

foto ve vysokem rozliseni: http://ChouLu.net/POJ.JPG

tady sem ti zakrouzkoval ktery to presne jsou:

http://ChouLu.net/POJ2.JPG

Doufam ze jsem ti pomohl ;)

[upravil dne 19.11.11 16:46 od ChouLu]

Odesláno

Díík moc ! kdybych ti to tak mohl nějak oplatit :)

Za výbavu v autě ? teď moc nerozumím, ročník 1999, 1.4,a výbavu,mno ta co tam byla,nic navíc kromě svého rádia tam nemám :)

Bylo to těma dvouma pojistkama, jsem si vůbec nevšiml že jsou tam \"jakoby dvě pozice\", že to jde níž, výš .. hold se s něma pohlo a už se nevědělo kde byly :D ikdyž jsem měl za to že se hýbalo pouze s modrou (15A) a ne i s tou žlutou, žlutou jsem nechal nahoře, modrou posunul dolů jak má být a nešlo to, takže i žlutá musela dolů ..

Takže ještě jednou díky moc,ušetřil jsi mi hodně práce, s vyděláváním rádia, přeměřování jestli tam jde proud, na zapalování k rádiu atd ..

Ještě jednou díky moc ..

Odesláno

pro vysvetleni, proc jsou tam dve pozice u tech pojistek ( niz a vys ) v jedne pozici je to trvale napajene, v druhe pak spinane pres klicek zapalovani, ta trvala ma tusim oznaceni pismenem \"A\"

Odesláno

tak to budou pojistky k tomu zrejme :)

Ferry diky za vysvetleni :)

ale tedy v te pozici jedne jsou jen zastrcene a vlastne jen spojuji plus s plusem a jsou k nicemu nee? :)

Odesláno

joo takle ja to blbe pochopil :)

1 radek -------- stale 12 ------

2 rakde -----vystup -----

3 radek -----zapalovani 12 ---

ja si to vylozil ze je zapalovani a stalej nad sebou :) uz to chapu :) diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...