milda Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 Chlapi, jaky máte ET (zális) u alu kol šířky 7,5\" na 307? A máte na přední i zadní nápravě kola se stejným ET? Ctěl jsem dát všechna 4 kola s ET 15, jen mám strach, že to bude vypadat blbě, že předky polezou moc ven. Díky za rady Milda Citovat
destiny Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 No, copak vypadat blbě, ale aby taky pak šlo s kolama vzít do plného rejdu. Nevím, jaký rozměr kol tam chceš dát, ale když máš kola moc vysunuté ven, tak se může stát, že pak otočíš volantem do plného rejdu a opřeš kolo o blatník. Nehledě na to, že v dešti jet za Tebou asi taky nebude žádná sláva Citovat
milda Odesláno 4. duben 2005 Autor Odesláno 4. duben 2005 Tak chlapi, je někdo schopnej říct mi to ET v předu, v zadu??? Co se prodávaj kola s doporučením na P307, tak maj třeba ET 18. Zkoušel jsem cvičně jiná kola s podložkama, ktery v podstatě udělaly na tom kole ET 10. Zadek vypadal, že by ten centimetr chtěly ty kola dovnitř, aby neškrkaly o lem, ale předky lezly hodně moc z blatníku. Tam by ani 1cm nestačil, podle mě tak aspoň 2cm. Tak by mě zajímaly vaše zkušenosti. For Destiny: Rozměr chci dát 7,5\" (to je tu napsáno) a jaký bude průměr disku, to je zcela nepodstatné, protože nvější průměr pneu bude vždy stejný. Jinak nechápu, kde by ty přední kola měly chytat o blatník. Jestli myslíš lem blatníku, tak to se nebojím, protože podle mně ani při plném proporužení pření kola do blatníků nezalezou. A taková situace, že bys při plném rejdu někde tak skočil, aby to tolik propružilo, nehrozí. No a abych na Tebe necálak, kdyby jel za mnou, tak právě proto řeším to ET, a? ty kola nelezou ven. Citovat
destiny Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Jestliže dáš pod kola podložky a vysuneš je směrem ven, tak budou při zatáčení opisovat větší rádius a pokud tam obuješ kola 18\" s pneu třeba 45 profil, tak se může stát, že při plném rejdu hranou pneu může chytat o blatník. Nikoliv nahoře, ale postranách. Nechce se mi to kreslit, ale snad teď pochopíš, jak je to myšleno. Kdyby ne, tak Ti to nakreslím. [Editován dne 4/4/05 destiny] Citovat
milda Odesláno 5. duben 2005 Autor Odesláno 5. duben 2005 Já nevím, co pořád máte všichni s tím, že když použiju větší průměr disku, tak že výsledkem bude i větší průměr pneu. Ten přece musí být zachován stejný. Tak kdybych nasadil disky 18\", tak dám pneu 225/40 (a ne 45), abych měl zas stejný vnější průměr. Nemyslíš? Jinak s tím rádiusem kola je mi to jasné, ale to celkem nehrozí, protože na předek je potřeba větší ET, než na zadek, kde jsou blatníky širší. Můj předpoklad ET25 u disku šířky 7,5\" na přední nápravu je myslím v pohodě. A i kdyby náhodou došlo k tomu, že to bude chytat o ten plast v podbězích, tak to hravě spraví horkovzdušná pistole. No problem. A proč vlastně Destiny neprozradíš, jaky Ty budeš mít výsledny ET po redukci podložkama? Určitě sis to trochu vyzkoušel, jak to bude vycházet, než sis nechal dělat ty podložky. Citovat
milda Odesláno 5. duben 2005 Autor Odesláno 5. duben 2005 Jo jasny, snad všichni víme, jak vypadá podložka pod kolo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.