Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar chlapy, potřeboval bych poradit se zadní nápravou. Jde o to že jsem kvůli srnkám vymetl pangejt a trefil zrovna betonovej mostek a hnul jsem si se s přední i zadní nápravou. Ve předu jsem měl kolo u řidiče 2cm dozadu, ale vyřešilo to nový rameno a tyčka řízení. Horší je to vzadu, je tam jakoby áčko a kolo je o 1cm taky dozadu, prostě je to celý hnutý :( už jsem tam vyměnil to zadní pomocný rameno, takovej ten had zkroucenej, to tročku pomohlo ve zbíhavosti. Všechny tyčky jsou taky nový :( ale pořád není kolo svisle. Hlavní rameno je snad v pořádku, měřili jsme co se dalo, ale je mi jasný že to doměřit jen tak nejde. Poradtě mi prosím alespoň obecně co by ještě šlo zkusit? Napadla mě těhlice jestli není ohnutá, nebo co se ještě dá vyměnit? Tlumič může mít taky vliv? Za každou reakci budu opravdu rád už se stim přes měsíc trápim :( a neee to dohnat :( díky moooc všem :)

Odesláno

ja bych skoro byl pro, dat komplet jinou napravu, vsude se jich vali hafo, vetsinou je vyhazuju do srotu, neni o ne stejne zajem, mam ted asi dve, kdybys chtel

Odesláno

No to mě taky napadlo, dát celou, ale myslel jsem si že to nebude potřeba. Za kolik bys mi jí nechal? Popř. odkud jsi? nemám s tímhle zkušenosti. Jezdím za kámošem co má zvedák a ten je už z těch francouzů uplně hotovej :( tím se chci zeptat jestli do toho třeba neděláš? Kdyby si mi to udělal komplet, normálně bych ti to zaplatil :) nemám na to už nervy a žádnej mechanik taky nejsem, navíc chybí výbava...

Odesláno

mas vzadu kotouce nebo bubny ? Servis nemam, navic jsem na tom dost spatne casove, takze sice bych to zvladl, ale mohlo by to byt taky treba za mesic :)

Odesláno

to uz mam ted a zatim jsem zadnej servis neotevrel :D staci me zamestnat ta moje 406 a 106 a par aut mych kamosu :)

[upravil dne 20/11/11 19:13 od Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...