Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute, tak na autobazar.eu som narazil na diskusiu ohladom fapoff, chcem sa opytat, hlavne strakiho, co si mysli napriklad o tomto prispevku, ci sa mame zacat bat, alebo nie....

V inom fore tento mp3turbo mi povedal, ze pozna troch majitelov 407ciek, ktori museli po cca dvoch rokoch davat nas5 FAP.

citacia z fora:

---------------------------------------------------------------

Nikto nie je taky neskutocny frajer ze 100.000% znici = zmeni vsetky veci v softe tykajuce sa DPFka a regeneracie. Potom to vyzera tak ze regeneracie \"nadalej bezia\" aj ked samozrejme vo vyfuku DPF fyzicky nemas, tie regeneracie sa zvyknu diat coraz castejsie a castejsie kedze podla snimacov nemaju vysledok aky by mali mat az nakoniec auto nastartujes a ide vyhradne v nudzovom rezime pripadne vobec nenastartujes. Vsetky kontrolne rutiny samozrejme prebiehaju dalej.

Vacsinou sa vypinaju len kontrolne a vystrazne rutiny, co je zmena softu v mnozstve dvoch bajtov. Pocul som o jednej uprave kde anblok doslo k vypnutiu VSETKYCH chybovych hlaseni - cize mas malo oleja, bum a na pristrojovej doske ti NIC nesvieti. Parada, ze?

Ten katastroficky scenar co popisujem vyssie sa deje priblizne 50.000 az 80.000km od odstranenia dpf, zavisi od konkretneho auta, motoru, cloveka co robil tuto zmenu.

99.999% chlapcov nema ponatie co robi, proste si kupili alebo ukradli nejaky software a proste stlacia Enter. To iste plati o zmotavacoch kilometrov, je extremne malo takych ktori skutocne vedia kde sa prislusne informacie v riadiacich jednotkach nachadzaju, ktori ich vyberaju von, rozoberaju a vytahuju z nich pamatove cipy atd, atd. 99.99% zmotavacov kilometrov ma nejaky kabel/software/nastroj kde proste napise ziadane ciselko a stlaci enter.

Tipni si, ci taketo nieco v pripade DPF staci... DPF je vypoctovo a vstupovo (pocet senzorov, pocet sledovanych udajov) suverenne najkomplikovanejsia vec co v modernom diesli mas.

-------------------------------------------------------

Tak,tak ako pise \"mp3turbo\" odstranenie DPF a úprava softu je len dočasné riešenie,na diskusných fórach u \"susedov\"(CZ,....) dokonca uvádzajú cca 30 000km a auto je totálne \"nepoužiteľné\"

[upravil dne 17/11/11 14:51 od hipisko]

Odesláno

No nevim nevim, měl jsem citroena c8 2,0 hdi v 130000km jsem nechal udělat fap-off a měl najeto přes 320000km a v poho a cca 220000km jsem nechal přes dia udělat doplnění aditiva. Jedinné to aditiv se spojením fap-off

Odesláno

bud pokojny... zneistenie je na mieste a chapem ta

uprava softu sa robi softom, vzdy sa mozes vratit nazad,

staci zohnat novu vlozku (pri kave ti to vysvetlim ako a kde ak bude zaujem)

a nazad upravit soft v RJ do povodneho stavu.

Ale byt na tvojom mieste tak som pokojny.

Strakiho robota zatial nemala kritiku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...