Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

povinne ruceni (přechod k jinemu pojistiteli)

Recommended Posts

Odesláno

takže by mi měla stačit jen ta smlouva od pojištěni a kupní smlouva o prodeji a měli by to končit ihned že?

Anebo dát znacky do depozitu zabehnout na pojistovnu zrusit pojistku a zpatky zaběhnout pro znacky. sice je to lítačka ale taky se dá.

No co si týče toho depozitu mohu tam dát znacky a treba za hodinu si je vyzvednout?nebo to tam musí nejakou dobu být?

Odesláno

Zde jsem jeste nasel na netu duvody ukonceni smlouvy,takže by se to dalo i takhle kdyby to nekdo chtel risknout:

Druhým důvodem ke zrušení povinného ručení je zánik pojištění vozidla z důvodu neplacení pojištění ze strany pojistníka. Pojištění v tomto případě zaniká dnem následujícím po marném uplynutí lhůty k zaplacení pojistného, která nesmí být kratší než jeden měsíc.

Odesláno
.....

Co se týká Hasičské pojišťovny tak nevím jestli je to dobrá volba, prý teď např. v případě pojistné události při havarijním pojištění plní tím způsobem, že ti napíšou, že máš u nich předplaceno pojištění na x let dopředu podle výše škody.

Sorry, ale to mi přijde tak šíleně drzé, že tomu ani v našem právním kocourkově nevěřím

Tohle mi tvrdil pojišťovací makléř, z vlastní zkušenosti to naštestí nemám...

Odesláno
Nejjednodušší je smlouva o prodeji auta, mě ji dokonce sepsali na nové pojišťovně a ja si to jen podepsal a odnesl na starou pojišťovnu. To ti pak ukončí ihned k datu prodeje. Nic se nepřepisuje, jen se sepiše smlouva
takhle jsem to také udělal a příští týden chci také přestoupit tak to takhle zase provedu:papa
Odesláno

takže to teda risknu a udelam to přes kupni smlouvu jenom se zeptam jestli jmeno kupce si mohu vymyslet nebo to nejak kontroluji? radší pro zich se zeptam :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...