MHS Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 takže by mi měla stačit jen ta smlouva od pojištěni a kupní smlouva o prodeji a měli by to končit ihned že? Anebo dát znacky do depozitu zabehnout na pojistovnu zrusit pojistku a zpatky zaběhnout pro znacky. sice je to lítačka ale taky se dá. No co si týče toho depozitu mohu tam dát znacky a treba za hodinu si je vyzvednout?nebo to tam musí nejakou dobu být? Citovat
MHS Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 Zde jsem jeste nasel na netu duvody ukonceni smlouvy,takže by se to dalo i takhle kdyby to nekdo chtel risknout: Druhým důvodem ke zrušení povinného ručení je zánik pojištění vozidla z důvodu neplacení pojištění ze strany pojistníka. Pojištění v tomto případě zaniká dnem následujícím po marném uplynutí lhůty k zaplacení pojistného, která nesmí být kratší než jeden měsíc. Citovat
koblih69 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Doporučuju si přečíst důkladně smlouvu. Neplacením sice smlouva zanikne, ale taky tě může čekat nepříjemné penále. [upravil dne 17/11/11 20:03 od koblih69] Citovat
Driver Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 ..... Co se týká Hasičské pojišťovny tak nevím jestli je to dobrá volba, prý teď např. v případě pojistné události při havarijním pojištění plní tím způsobem, že ti napíšou, že máš u nich předplaceno pojištění na x let dopředu podle výše škody. Sorry, ale to mi přijde tak šíleně drzé, že tomu ani v našem právním kocourkově nevěřím Tohle mi tvrdil pojišťovací makléř, z vlastní zkušenosti to naštestí nemám... Citovat
jirka307 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Nejjednodušší je smlouva o prodeji auta, mě ji dokonce sepsali na nové pojišťovně a ja si to jen podepsal a odnesl na starou pojišťovnu. To ti pak ukončí ihned k datu prodeje. Nic se nepřepisuje, jen se sepiše smlouvatakhle jsem to také udělal a příští týden chci také přestoupit tak to takhle zase provedu:papa Citovat
MHS Odesláno 20. listopad 2011 Autor Odesláno 20. listopad 2011 takže to teda risknu a udelam to přes kupni smlouvu jenom se zeptam jestli jmeno kupce si mohu vymyslet nebo to nejak kontroluji? radší pro zich se zeptam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.