karci79 Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Ahojte. Stala sa mi taka vec, ze auto s dialkovym viem odomknut, ale nie zamknut. Alarm, ktory je taktiez na to napojeny funguje bezproblemov. Central mi klucom nejde a ani neviem ci mi niekedy isiel. Nikdy som to neskusal... ja viem... som lama :-). Takze manualne pozatvaram vsetky dvere a v pohode to dialkovym odomknem. Zamknut uz vsak nejde. Viete mi nejak poradit? Dakujem Citovat
Ferry Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 co je to za rocnik ? jaky typ klicku mas ? je jich vic, jednotlacitkove, dvojtlacitkove Citovat
karci79 Odesláno 16. listopad 2011 Autor Odesláno 16. listopad 2011 takze rocnik je 2003. tu je ten \"problem\" ze mam na tom namontovany alarm (metasystem), ktory je samozrejme prepojeny s otvaranim dveri a teda klucik nepouzivam, ale mam externy \"ovladac\". ten je dvojtlacitkovy, ale na otvaranie/zamykanie pouzivam len jedno, druhe tlacitko sluzi na vyradenie vnutorneho okruhu alarmu. Citovat
Ferry Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 takze jestli jsem dobre pochopil, ten pridavny ovladac od alarmu funguje bez problemu (zamyka i odemyka) origo klicek jenom odemkne, ale nefunguje tlacitko zamceni Ono je docela mozne, ze ten, kdo montoval ten alarm, upravil zapojeni ovladani, ono totiz u novych modelu 406 neni standartni zapojeni, ktere se pouziva u dodelavanych DOCZ druhou moznosti je, ze je spatny tlacitko v klicku (ted z hlavy nevim, jestli je u tohodle typu klicku nejaka signalizacni dioda, podle ktere by se dalo overit, ze se po stistknuti tlacitka neco deje) [upravil dne 16/11/11 16:01 od Ferry] Citovat
karci79 Odesláno 16. listopad 2011 Autor Odesláno 16. listopad 2011 sorry, ale nie. kluc, odkedy mi namontovali alarm (tomu je uz viac ako tri roky) mi nefunguje vobec, tj. vsetko mi predvcerajska fungovalo len cez ten pridavny. cize aj odomykanie aj zamykanie a teda vypnutie/zapnutie alarmu jednym tlacitkom. takze skusim to este raz popisat. pridem k autu a stlacim tlacitko a smerovky mi standardne bliknu a auto sa centralne odomkne a zaroven vypne alarm. ked uz chcem zamknut, tak mi zablikaju smerovky, ale jedine co sa stane ze sa mi zapne alarm. dvere zostavaju otvorene. cize musim este raz stalcit tlacitko na otvorenie a vypnutie alarmu. manualne kazde dvere zamknut a nasledne stlacim tlacitko na spustenie alarmu. hadam je to zrozumitelne. tiez som sa to tu snazil vysvetlit kolegovi a tiez mi spociatku nerozumel ;-). Citovat
lacoceco Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 skús si preštudovať toto , alebo aj toto Citovat
Ferry Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 aha, uz je to jasne, no u tehle dodelavek se vzdycky velmi tezko radi, nebot nelze tusit, jak to tam dotycny, ktery to montoval, zapojil, co ustrihl, co zapojil jinak apod. Tady pomuze jedine ohmmetr a merit primo na aute, vysledovat funkci, podivat se na draty a zapojeni a pak se da neco delat. Jestli funguje ta firma, ktera ti to montovala, jed tam Citovat
karci79 Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 ok. firma kde mi to robili je autorizovany servis v trnave, a to som chchel len ako poslednu moznost :-))).skotrolovat kabelaz je ale dobry napad, len neviem ci pre mna ;-). mozno sa mi podari este niekoho zohnat, no uvidim. ale aj tak vam dakujem. [upravil dne 17/11/11 12:28 od karci79] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.