Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevypadá špatně, ale padlo dost na nableskání, jak zvenku, tak uvnitř (viz ovládání oken, jak se leskne, ale v mezerách je špína), také i pod kapotou až moc čisté. Samozřejmě nic proti pucování vozu.

Nicméně požádej si o VIN a nechej si vůz zde proklepnout na uvedené km ... navíc, když je auto z Itálie. Jenom mi přijde, že rozvody jsou měněny brzy, normálně se mění po 160 tkm, případně po 120 000 tkm při ztížených podmínkách.

Taky bych se na to jel osobně podívat, jaké je to v reálu, pokud to nemáš daleko :papa

Odesláno

Tak ji mám doma a super:-)Je v super stavu nikde obochane nikde odřené.ze spoda vypada jak kdyby vyjela s vyrobní linky nikde rezaté.Jen co musím udělat tak je dole akcelerační sinemblok je v háji.Vyměna nanejvíš do litru.nechce se mi pod tím ted v zimě válet.Dál jsem to na sve 406 a práce na hovno když človek nema zvedak..Tak snad 206 bude dobře sloužit.Jen když sednu ze své 406 do 206 tak je to docela rozdíl v komfortu cestování:-)jo jo je to jiná třída:-)

Odesláno

nechal a všechno sedi jak má dokonce poslední servis taky a km sedi tak jako v servisní knižce:-)takže super koupě za 66tisic rok 2002 servisováné,po prvním majitely.černa metalíza,čtiři pytle,palubní počítač,klimatizace,okna v elektrice.Aš budu mít foto tak dodám co nám přibylo do rodiny peugeotu:-)Jarda:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...