Jaroslav Čapek Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Čau co říkate na tuhle 206?http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/206/9349369 Citovat
MilanF1 Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Nevypadá špatně, ale padlo dost na nableskání, jak zvenku, tak uvnitř (viz ovládání oken, jak se leskne, ale v mezerách je špína), také i pod kapotou až moc čisté. Samozřejmě nic proti pucování vozu. Nicméně požádej si o VIN a nechej si vůz zde proklepnout na uvedené km ... navíc, když je auto z Itálie. Jenom mi přijde, že rozvody jsou měněny brzy, normálně se mění po 160 tkm, případně po 120 000 tkm při ztížených podmínkách. Taky bych se na to jel osobně podívat, jaké je to v reálu, pokud to nemáš daleko Citovat
Cinicman Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Na môj vkus je príliš naleštená ale asi to chce najprv preklepnúť VINko a následne zobrať zo sebou nejakého známeho automechanika... Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 20. listopad 2011 Autor Odesláno 20. listopad 2011 Tak ji mám doma a super:-)Je v super stavu nikde obochane nikde odřené.ze spoda vypada jak kdyby vyjela s vyrobní linky nikde rezaté.Jen co musím udělat tak je dole akcelerační sinemblok je v háji.Vyměna nanejvíš do litru.nechce se mi pod tím ted v zimě válet.Dál jsem to na sve 406 a práce na hovno když človek nema zvedak..Tak snad 206 bude dobře sloužit.Jen když sednu ze své 406 do 206 tak je to docela rozdíl v komfortu cestování:-)jo jo je to jiná třída:-) Citovat
MilanF1 Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 Gratulace. Nechal sis prolustrovat ty km? Ale pokud je po technickém stavu OK, není co řešit Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 21. listopad 2011 Autor Odesláno 21. listopad 2011 nechal a všechno sedi jak má dokonce poslední servis taky a km sedi tak jako v servisní knižce:-)takže super koupě za 66tisic rok 2002 servisováné,po prvním majitely.černa metalíza,čtiři pytle,palubní počítač,klimatizace,okna v elektrice.Aš budu mít foto tak dodám co nám přibylo do rodiny peugeotu:-)Jarda:) Citovat
ChouLu Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Az budes mit cas tak se ozvy prijedu se podivat osobne popr kdyby si byl nekdy v HB tak se ozvy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.