britten Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Mám dotaz na převodovku na Peugeot 405 1.8 SRDT ohledně 5 převodového stupně. Kolik zubů má hnací a hnané kolo? Mám tam totiž převodovku z 1.9 GRD a chci sehnat zmíněná kolečka. Bez toho je motor moc vytočený, při 3000 ot na motoru a 5 př. stupni jede jenom 108 km/hod. Díky všem za informaci. Citovat
oddie Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 Jsou min. 3 verze, těhle převodovek, a D od TD převodovky se navíc liší už od trojky, nejen pětkou. Pokud bys vyměnil převod jen na pětce, uděláš z toho dost blbě fungující zbastl! Hele, já tu mám jednu převodovku z 1,8TD navíc. Pokud je ta tvoje převodovka z atmoféráka ta novější (zpátečka doprava dozadu, proti pětce), tak ti jí klidně vyměním kus za kus, docela by se mi totiž hodila. Já mám totiž naopak v D převodovku z TD (jinou už jsem neměl), a ten motor jí stěží utáhne... Citovat
britten Odesláno 1. duben 2005 Autor Odesláno 1. duben 2005 Oddie, tak to se mi hodí nejvíc. To,co mám ,je atmosférák diesel se zpátečkou doprava (od sebe) a dozadu,jak píšeš. Převodovka nemá žádnou chybu a synchrony jsou OK. Jak vidím, tak ty jsi z Prahy,kus cesty.Já z Jižní Moravy pod Brnem, ale výlet si udělám. Další info v průběhu týdne.Domluvíme se. Ahoj Citovat
oddie Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 OK, kdyžtak zavolej, tel je vlevo pod nickem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.