Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz na převodovku na Peugeot 405 1.8 SRDT ohledně 5 převodového stupně. Kolik zubů má hnací a hnané kolo?

Mám tam totiž převodovku z 1.9 GRD a chci sehnat zmíněná kolečka. Bez toho je motor moc vytočený, při 3000 ot na motoru a 5 př. stupni jede jenom 108 km/hod. Díky všem za informaci.

Odesláno

Jsou min. 3 verze, těhle převodovek, a D od TD převodovky se navíc liší už od trojky, nejen pětkou. Pokud bys vyměnil převod jen na pětce, uděláš z toho dost blbě fungující zbastl!

Hele, já tu mám jednu převodovku z 1,8TD navíc. Pokud je ta tvoje převodovka z atmoféráka ta novější (zpátečka doprava dozadu, proti pětce), tak ti jí klidně vyměním kus za kus, docela by se mi totiž hodila. Já mám totiž naopak v D převodovku z TD (jinou už jsem neměl), a ten motor jí stěží utáhne...

Odesláno

Oddie, tak to se mi hodí nejvíc. To,co mám ,je atmosférák diesel se zpátečkou doprava (od sebe) a dozadu,jak píšeš. Převodovka nemá žádnou chybu a synchrony jsou OK. Jak vidím, tak ty jsi z Prahy,kus cesty.Já z Jižní Moravy pod Brnem, ale výlet si udělám. Další info v průběhu týdne.Domluvíme se. Ahoj

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...