Tantor-BN Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 chalani nemate niekto neaký návod ako vymeniť bubnovu napravu za kotučovu? resp. niekto keby to popisal...samotne vymenenie by bolo pohode len sa bojím zapojenia brzdy zadnej aj ručnej Citovat
Mathush Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Máš pocit, že by ti to nejako slabo brzdilo? Aký máš dôvod meniť bubny za kotúče? Ak len kvôli vizuálnej stránke, tak je to zbytočné... Inak klobúk dolu, že si zhodil to krídlo zozadu, čo si mal nahodené... jasné, že sto ludí sto chutí, ale bolo to podla môjho názoru prehnané. Sem tam ťa stretám po BN. [upravil dne 13/11/11 21:01 od Mathush] Citovat
Tantor-BN Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 vrzga mi už celá naprava zadna už mam aj novú len to treba nahodiť ... a krideľko pôjde speť...viem niekomu sa nepáči ale vieš aký to je pekný pocit keď si tam môžeš položiť čo chceš ... napr. ideme do Mekáču a pekne si položiš tam čo chceš ... chapeš... trebalo by tu napravu najprv zriešiť Citovat
Mathush Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Tak ono to krídlo vyzerá, ako keby ťa pri rýchlosti nad nejakých 100km/h malo prevažovať na zadné kolesá na to, aby som si položil čo chcem mám kufor, preto mám sedan a prečo ju chceš vlastne meniť? kvôli tomu, že vŕzga? tak snáď nemusíš meniť celú napravu. Citovat
Tantor-BN Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 aj tak už ju mam v garáži hodenu s prascami a platničkami a kotučmi...tak rad by som si to prehodil Citovat
pastorek Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Sú rozdielne lanká ručnej brzdy a kotúčová má záťažový regulátor. Neviem či nieje i iný priemer hlavného brzdového valca. Citovat
olda Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Jestli máš komplet nápravu i s trubičkama a lanama na brzdu,tak jí prdni na auto,lana protáhni dopředu k ručce a je to,já to kdysi takhle řešil na kombíku,kus za kus a bylo to,tam mě nejvíc zdržela zarezlá trubička v T kusu.není to nic složitýho. Citovat
Jindra xrdt Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 nerad bych kecal, ale myslim ze mam regulator i na bubnech:myslim Citovat
Tantor-BN Odesláno 26. listopad 2011 Autor Odesláno 26. listopad 2011 takže prehodené to je išlo to celkom jednoducho... len trubka do prasata ta posledna nemal som a zistil som keď som zapajal hadice ale nevadi ďakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.