Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vítek1: to si musí každý zvážit sám. Určitě je to lepší, než holé ruce. Ale když to vytáhneš na někoho, kdo má ostrou, bude bebí. ;)

Ovšem pokud tu ostrou má šmejd, bebí může být i bez vytahovaní plynovky....

Odesláno

kujon106: tak G19 je vůbec nejprodávanější model Glocku. Ale to \"líbí se mi 19\" - 19 je kompromis, mezi nositelností (G26) a přesností (G17). Co je ale opravdu důležité, je vyzkoušet si je vzít do ruky a vystřelit - dovozce Glocků (MPI CZ) dělá předváděčky. Mně totiž třeba při střelbě G19 strašně tlačila do ruky.

Odesláno

Asi převážně střelnice a občas nošení. Jak sem teďka koukal na stránky, tak spíše mi momentálně do oka padnul ten kompaktnější G26. Uvidíme, zatim to není nutnost, pouze se mi to líbí :)

Odesláno

Normalni pistoli jsem sice v ruce nikdy nedrzel, ale dcl bych si strelit nekam sel... ;) jinak nejdriv jsem na obranu u sebe nosil plynovou pistolku na zelezny kulicky, pred tema 4 rokama co jsem si ji kupoval tak me stala cca 2tis.. potom jsem byl okolim presvedcen ze na obranu je to k hovnu, ze se utocnik akorat vice nasere... a cca pred 2 lety jsem si koupil kaleny teleskop od ESP.. nemuzu si jej vynachvalit.. uz nekolikrat mi zachranil osobni veci a mozna i zdravi ci zivot... koupil jsem ho po tom, co jsem videl pred diskotekou jak nejakej ****** mlatil prave teleskopem do hlavy kluka co lezel na zemi.. vetsi humus jsem nevidel, takhle rozjebanou hlavu...

Odesláno

Kujon : mam 21\" :P nosim ho fakt teda malokdy, spise si ho beru kdyz jdu nekam a vim, ze se budu vracet treba pozde v noci.. jinak ho mam ve \"stand by\" rezimu v aute nad spolujezdcem v tom plastovem drzaku.. ;)

Odesláno

21\" už se mi zdál velkej, tohle je takový kompaktnější. Já teleskop v autě přendávám pod sedačku - první kus jsem reklamoval a zbylo mi po něm pouzdro, takže sem ho umístil pod sedák, kde ničemu nezavazí. Naštěstí jsem ho ještě nikdy nemusel použít ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...