Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ono s tou 650 moc neuděláš :D furt to bude strašnej lenoch :) Já měl na tý svojí trochu jiný svody, příčnej výfuk a předělanej vzducháč a rozdíl minimální :D ....Ale jinak aspoň ten předek by si zasloužil kotouče ;) ty bubny jsou dost jedovatý :D myslím, že kotouče by tam měli jít z Fiatu 125P....

Odesláno

čen červenej má vostro vačku sníženou hlavu protriskovaný karburátor extrémně odlehčený setrvák sportnoví výfuk ze svodama přímo s polska origo závodní sání origo závodní polsko a plno dalšího :)rozdíl už je ve výkonu

Odesláno
:D tak to je jiná :) ty úpravy v tom červeným jsou teda mazec :) Těch 50kW je na toho prcka až kam... Přeju hodně štěstí ;) doufám, že to bude k vidění někde na nějákým sraze :D
  • O 2 týdny později...
Odesláno

děkujem :) myslím si že se to povede já mám zasebou už úspěšný 2 maluchy :) sice na rallye ale o to jsem to měl těžší na tuning to bude lehčí nebude taová práce s kastlí s vystužováním atd... :) jinak můžete navštívit moje stránky www.fiatek.wbs.cz

Odesláno

Zdarec, tak to bude mazec, na to si rád počkám :aut velice zajímavý projekt.. Já mám u dědy Warburka nebo jak se to historické vozidlo píše.....a plánoval jsem taky nějakou úpravu, pro zábavu. Ale nemám nějak finance na takové blbinky.. Tak držím palce :papa

• O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...