Tom_206 Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Zdravím, chci se zeptat jak je to se sportovníma pružinama vs. sériový tlumiče ( P206). Kolik je něják tak rozumný snížení? Každej tvrdí něco jinýho, tak bych rád radu od někoho, kdo to má odzkoušený. Nejraději bych bral snížení tak okolo 5-6 cm na předku, na zadku počítám s přesazením torzky. Je mi dopředu jasný, že tam jde narvat pružiny s větším snížením, ale jde mi taky o to, aby to auto mělo něják tak rozumný jízdní vlastnosti . Předem díky. Citovat
marzi732732 Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 No tak každopádně pokaď chceš auto snížit o 5-6cm tak se to tlumičům líbit nebude. Snízís jim životnost tak na třetinu. A další věc že 6 cenťáků je dost a nevím jak to má 206, ale abys už neměl problé s tím, že když ti auto hodně propruží případně ho dás na hever, tak aby ti ta pružine z misek nevypadla už. Citovat
winco Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 no tak znižiť to ide v pohode i o 6cm len pružinami ale tak tlmiče to nevydržia moc ......... ja mám znižene o 3,5cm jak predek tak zadek (torzkou) a tlmiče zatim v pohode a je to take rozumne čo tlmičom ešte nevadí....väčšie zniženie bych už riešil štelovakom alebo športovými tlmičmi..... a i pri tých 3,5cm sa hodne zlepšíli jazdne vlastnosti..auto trochu stvrdlo ale je to super Citovat
Tom_206 Odesláno 15. listopad 2011 Autor Odesláno 15. listopad 2011 no tak znižiť to ide v pohode i o 6cm len pružinami ale tak tlmiče to nevydržia moc ......... ja mám znižene o 3,5cm jak predek tak zadek (torzkou) a tlmiče zatim v pohode a je to take rozumne čo tlmičom ešte nevadí....väčšie zniženie bych už riešil štelovakom alebo športovými tlmičmi..... a i pri tých 3,5cm sa hodne zlepšíli jazdne vlastnosti..auto trochu stvrdlo ale je to super Právě sem přemýšlel nad podvozkem TA technix, dá se koupit za slušný peníze ) Ale teď je důležitější repase zadní nápravy. Zatím to teda zkusím s pružinama...max teda do těch 4 cm. Neměl bys fotku auta z boku ? Rád bych věděl, jak to potom vypadá po snížení A jakou máš značku ? ) Rád bych nějákej zlatej střed, přemýšlím na Weitec Citovat
winco Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 kukni vlakno jedno z psledných stranok je tam fotka miho auta z boku ...a ja mám prave ten Weitec a som spokojny inak TAtachnix je celkom slušne ak to máš teda len ako show car alebo denne jazdenie inak nič moc :/ Citovat
cechic Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 TAtachnix mám na autě a funguje bez problémů.A to rozhodně show car nemám jenom zadní tluniče by mohli být tužší. Jinak zdravíme Jihlavu Za ty peníze je TAT dobrej kup....podle mě Na 206 4800Kč Citovat
Tom_206 Odesláno 15. listopad 2011 Autor Odesláno 15. listopad 2011 TAtachnix mám na autě a funguje bez problémů.A to rozhodně show car nemám jenom zadní tluniče by mohli být tužší. Jinak zdravíme Jihlavu Za ty peníze je TAT dobrej kup....podle mě Na 206 4800Kč Paráda..tak asi začnu šetřit Taky zdravím Vyskytnou ....sice nejsem Jihlava, ale Dolní Cerekev ale neva ))....Dá se s tím jezdit každej den? Autem jezdím každej den, tak aby to něco vydrželo Citovat
winco Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 no tak TA technix neni nič extra kvalitenho ale furt lepšie ako raceland alebo JOM kery vyteče po par tisic km ten vydrží dil a ja netvrdil že nefunguje ale že trebars pri športovom jazdeni ti za chvylku vyteče Citovat
Tom_206 Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 Naskytla se mi možnost koupit pružiny, problém vidím v tom, že snížení je teda na sérii dost a to 45mm a další věc je, že je to od JOM. Mám do toho jít se sériovejma tlumičema nebo ne ? Přeci jen jezdím každej den a chci si prvně vyzkoušet, jak auto zdolá ty naše tankodromy Ptám se už jen z toho principu, že každej radí, že víc než ty 4 cenťáky ne, tohle je ještě o půl čísla víc, tak se pro jistotu chci zeptat co to udělá a jestli se na to nemám vykašlat Citovat
v.mira Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 chtel bych snizit predek na svoji 206.. chci nechat origo tlumice.. vycetl sem ze snizit 3-4cm, aniz bych nejak razantne oddelaval tlumice.. a ted otazka, jake pruziny, resp. z ceho pouzit ?? jedna se o 206 1,9D .. takze budou urcite potreba nejake tvrdsi, nez u benzinovych 206 .. nebo se pletu ? diky edit: jde mi o vzhled, nepotrebuji podvozek pritvrdit, nemam zavodnicke ambice, a hlavne jezdim denne po dost spatnych cestach.. [upravil dne 14/12/11 21:43 od v.mira] Citovat
Tom_206 Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 Jestli ti nezáleží na značce...Tak pružiny JOM, snížení 45mm, cena 1200 Kč ... Kdyžtak napiš SZ, pošlu ti odkaz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.