Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chci se zeptat jak je to se sportovníma pružinama vs. sériový tlumiče ( P206). Kolik je něják tak rozumný snížení? Každej tvrdí něco jinýho, tak bych rád radu od někoho, kdo to má odzkoušený. Nejraději bych bral snížení tak okolo 5-6 cm na předku, na zadku počítám s přesazením torzky.

Je mi dopředu jasný, že tam jde narvat pružiny s větším snížením, ale jde mi taky o to, aby to auto mělo něják tak rozumný jízdní vlastnosti ;). Předem díky.

Odesláno

No tak každopádně pokaď chceš auto snížit o 5-6cm tak se to tlumičům líbit nebude. Snízís jim životnost tak na třetinu. A další věc že 6 cenťáků je dost a nevím jak to má 206, ale abys už neměl problé s tím, že když ti auto hodně propruží případně ho dás na hever, tak aby ti ta pružine z misek nevypadla už.

Odesláno

no tak znižiť to ide v pohode i o 6cm len pružinami ale tak tlmiče to nevydržia moc ......... ja mám znižene o 3,5cm jak predek tak zadek (torzkou) a tlmiče zatim v pohode a je to take rozumne čo tlmičom ešte nevadí....väčšie zniženie bych už riešil štelovakom alebo športovými tlmičmi.....

a i pri tých 3,5cm sa hodne zlepšíli jazdne vlastnosti..auto trochu stvrdlo ale je to super :)

Odesláno
no tak znižiť to ide v pohode i o 6cm len pružinami ale tak tlmiče to nevydržia moc ......... ja mám znižene o 3,5cm jak predek tak zadek (torzkou) a tlmiče zatim v pohode a je to take rozumne čo tlmičom ešte nevadí....väčšie zniženie bych už riešil štelovakom alebo športovými tlmičmi.....

a i pri tých 3,5cm sa hodne zlepšíli jazdne vlastnosti..auto trochu stvrdlo ale je to super :)

Právě sem přemýšlel nad podvozkem TA technix, dá se koupit za slušný peníze :)) Ale teď je důležitější repase zadní nápravy.

Zatím to teda zkusím s pružinama...max teda do těch 4 cm. Neměl bys fotku auta z boku ? Rád bych věděl, jak to potom vypadá po snížení ;) A jakou máš značku ? :)) Rád bych nějákej zlatej střed, přemýšlím na Weitec ;)

Odesláno

kukni vlakno :D jedno z psledných stranok je tam fotka miho auta z boku ...a ja mám prave ten Weitec a som spokojny

inak TAtachnix je celkom slušne ak to máš teda len ako show car alebo denne jazdenie inak nič moc :/

Odesláno

TAtachnix mám na autě a funguje bez problémů.A to rozhodně show car nemám :D jenom zadní tluniče by mohli být tužší. Jinak zdravíme Jihlavu :D Za ty peníze je TAT dobrej kup....podle mě :D Na 206 4800Kč :D

Odesláno
TAtachnix mám na autě a funguje bez problémů.A to rozhodně show car nemám :D jenom zadní tluniče by mohli být tužší. Jinak zdravíme Jihlavu :D Za ty peníze je TAT dobrej kup....podle mě :D Na 206 4800Kč :D

Paráda..tak asi začnu šetřit :D Taky zdravím Vyskytnou :D....sice nejsem Jihlava, ale Dolní Cerekev ale neva :)))....Dá se s tím jezdit každej den? Autem jezdím každej den, tak aby to něco vydrželo ;)

Odesláno

no tak TA technix neni nič extra kvalitenho ale furt lepšie ako raceland alebo JOM kery vyteče po par tisic km :) ten vydrží dil :)

a ja netvrdil že nefunguje :) ale že trebars pri športovom jazdeni ti za chvylku vyteče :)

Odesláno

Naskytla se mi možnost koupit pružiny, problém vidím v tom, že snížení je teda na sérii dost a to 45mm a další věc je, že je to od JOM. Mám do toho jít se sériovejma tlumičema nebo ne ? Přeci jen jezdím každej den a chci si prvně vyzkoušet, jak auto zdolá ty naše tankodromy :)

Ptám se už jen z toho principu, že každej radí, že víc než ty 4 cenťáky ne, tohle je ještě o půl čísla víc, tak se pro jistotu chci zeptat co to udělá a jestli se na to nemám vykašlat ;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

chtel bych snizit predek na svoji 206..

chci nechat origo tlumice..

vycetl sem ze snizit 3-4cm, aniz bych nejak razantne oddelaval tlumice..

a ted otazka, jake pruziny, resp. z ceho pouzit ??

jedna se o 206 1,9D .. takze budou urcite potreba nejake tvrdsi, nez u benzinovych 206 .. nebo se pletu ?

diky :roker

edit: jde mi o vzhled, nepotrebuji podvozek pritvrdit, nemam zavodnicke ambice, a hlavne jezdim denne po dost spatnych cestach..

[upravil dne 14/12/11 21:43 od v.mira]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...