Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau,tak tu máme zimu a jsem zvědav kdo poradí jak nejlépe a nej účelněji přinutit auto aby se co nejrychleji ohřálo,néé že by včas netopilo to bych mu křivdil,jen jezdím deně do práce cca 8km městem,časově tak 10-15 minut,auto topí ale termostat se otevře skoro až na parkovišti,myslím že to autu moc neprospívá,termostat mám novej cca měsíc,otevírá normálně v 83 stupních,jízdu mám pomalou klidnou,žádné hrrrr a plnej plyn.Má někdo z vás nějakou vychytávku jak a kde a čím auto zakrýt aby se dřív ohřálo????,víte jak to asi myslím ne :D

:papa

[upravil dne 13/11/11 11:38 od rkolac]

Odesláno

termostat nic nespíná...,tyto krátké každodenní jízdy motoru moc neprospívají--je furt studený--,možná pomůže jen nějakou deku před chladič...:(

[upravil dne 12/11/11 09:35 od ozzy56]

Odesláno
termostat nic nespíná...,tyto krátké každodenní jízdy motoru moc neprospívají--je futr studený--,možná pomůže jen nějakou deku před chladič...:(

špatně jse to napsal,termostat se otevře!!!! sory:ticho

Odesláno

To nemám ... :myslim pred peugeotom som mal 1.3 Feliciu a ta topila po dvoch kilometroch a teraz zohrievam aj na parkovisku pred odchodom no kým začne topit tak som skoro v práci ...mne to tak nevadi ale motoru to dobre určite nerobi :(

Odesláno
To nemám ... :myslim pred peugeotom som mal 1.3 Feliciu a ta topila po dvoch kilometroch a teraz zohrievam aj na parkovisku pred odchodom no kým začne topit tak som skoro v práci ...mne to tak nevadi ale motoru to dobre určite nerobi :(

mne to topí fakt hned,jen než rafička vyběhne nahoru,jsem skoro v práci

Odesláno

V tvojom pripade nepomoze nič. Garaz nemas,na webasto tiez a nejake deky pred chladic to je haluz.Poznam chlapika co si drbol pred chladic kus koberca,cez leto na to zabudol prehrial motor vyrazilo mu hadicu vytiekla voda a on s tym prisiel este par km do dielne a zarval hlasku ze \" vsak teplomer ukazuje len 100°C\",tak motor bude OK. No co by mu asi zohrialo to cidlo ked voda vytiekla.

Toto motoru urcite neprospelo.

Odesláno
nejde o topení :bojim ale o celkové zahřátí motoru

Opakujem-nic ti nepomoze. Malo km-malo °C. Na motor sa vykasli. Uz si niekedy sledoval tych manikov co prepravuju fungl nove auta a nakladaju na tie nakladaky a prevazaju? By ti srdce puklo jak nastartuje novy motor studeny a jak ho turuje a gumy piskaju.Potom si ty kupis take auto a chodis okolo neho s handrickou kazdu nedelu a leštíš.....Su to zmrdi.

Odesláno
nejde o topení :bojim ale o celkové zahřátí motoru

Opakujem-nic ti nepomoze. Malo km-malo °C. Na motor sa vykasli. Uz si niekedy sledoval tych manikov co prepravuju fungl nove auta a nakladaju na tie nakladaky a prevazaju? By ti srdce puklo jak nastartuje novy motor studeny a jak ho turuje a gumy piskaju.Potom si ty kupis take auto a chodis okolo neho s handrickou kazdu nedelu a leštíš.....Su to zmrdi.

No já se o své auto vždy vzorně starám,tak mu chci dopřát i v zimě

Odesláno

prostě nejezdi,když se ti nelíbí neohřátí motoru.......to jsou zase témata,jako kdyby člověk neměl co na práci a já se vždy na to chytím....

proč se mi opotřebovávaj hergot gumy.....když jezdím jenom 10km tam a zpátky...nemáte nějakej trik....

[upravil dne 11.11.2011 22:04 od John_Ice]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...