rkolac Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 čau,tak tu máme zimu a jsem zvědav kdo poradí jak nejlépe a nej účelněji přinutit auto aby se co nejrychleji ohřálo,néé že by včas netopilo to bych mu křivdil,jen jezdím deně do práce cca 8km městem,časově tak 10-15 minut,auto topí ale termostat se otevře skoro až na parkovišti,myslím že to autu moc neprospívá,termostat mám novej cca měsíc,otevírá normálně v 83 stupních,jízdu mám pomalou klidnou,žádné hrrrr a plnej plyn.Má někdo z vás nějakou vychytávku jak a kde a čím auto zakrýt aby se dřív ohřálo????,víte jak to asi myslím ne [upravil dne 13/11/11 11:38 od rkolac] Citovat
ozzy56 Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 termostat nic nespíná...,tyto krátké každodenní jízdy motoru moc neprospívají--je furt studený--,možná pomůže jen nějakou deku před chladič... [upravil dne 12/11/11 09:35 od ozzy56] Citovat
rkolac Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 termostat nic nespíná...,tyto krátké každodenní jízdy motoru moc neprospívají--je futr studený--,možná pomůže jen nějakou deku před chladič... špatně jse to napsal,termostat se otevře!!!! sory:ticho Citovat
TiborTrojan Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 No jedine stara známa a trošku drahšia vychytávka ,,Webasto´´ Citovat
rkolac Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 No jedine stara známa a trošku drahšia vychytávka ,,Webasto´´ levnější radu nemáš :( Citovat
georgegg Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 co se přestěhovat dál od práce nebo ji změnit:aut Citovat
TiborTrojan Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 To nemám ... pred peugeotom som mal 1.3 Feliciu a ta topila po dvoch kilometroch a teraz zohrievam aj na parkovisku pred odchodom no kým začne topit tak som skoro v práci ...mne to tak nevadi ale motoru to dobre určite nerobi Citovat
rkolac Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 To nemám ... pred peugeotom som mal 1.3 Feliciu a ta topila po dvoch kilometroch a teraz zohrievam aj na parkovisku pred odchodom no kým začne topit tak som skoro v práci ...mne to tak nevadi ale motoru to dobre určite nerobi mne to topí fakt hned,jen než rafička vyběhne nahoru,jsem skoro v práci Citovat
rkolac Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 Maš automaticku klimu??? ne eee,manuál Citovat
Existujuci Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 V tvojom pripade nepomoze nič. Garaz nemas,na webasto tiez a nejake deky pred chladic to je haluz.Poznam chlapika co si drbol pred chladic kus koberca,cez leto na to zabudol prehrial motor vyrazilo mu hadicu vytiekla voda a on s tym prisiel este par km do dielne a zarval hlasku ze \" vsak teplomer ukazuje len 100°C\",tak motor bude OK. No co by mu asi zohrialo to cidlo ked voda vytiekla. Toto motoru urcite neprospelo. Citovat
TiborTrojan Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Tak ten bol dobry expert...Dávam riešenie MHD, ŽSR a SAD čo vy na to Citovat
Existujuci Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 P 307 benzin mi po 1km uz kuri ale OII az cca po 5 km.Diesel sa tak skoro nezohreje. Citovat
rkolac Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 Já chci jezdit autem ,přece ho celou zimu nenechám stát před barákem,proto že se pomalu ohřejvá Citovat
rkolac Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 nejde o topení ale o celkové zahřátí motoru Citovat
TiborTrojan Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Jasne ved auto je nato aby sa používalo...Ja mam pegiho ešte len 7 mesiacov a nižšiu teplotu ako nula stupnov som ešte snim nezažil ale asi tam skúsim dat tu alobalovu clonu. Citovat
Existujuci Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 nejde o topení ale o celkové zahřátí motoru Opakujem-nic ti nepomoze. Malo km-malo °C. Na motor sa vykasli. Uz si niekedy sledoval tych manikov co prepravuju fungl nove auta a nakladaju na tie nakladaky a prevazaju? By ti srdce puklo jak nastartuje novy motor studeny a jak ho turuje a gumy piskaju.Potom si ty kupis take auto a chodis okolo neho s handrickou kazdu nedelu a leštíš.....Su to zmrdi. Citovat
rkolac Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 nejde o topení ale o celkové zahřátí motoru Opakujem-nic ti nepomoze. Malo km-malo °C. Na motor sa vykasli. Uz si niekedy sledoval tych manikov co prepravuju fungl nove auta a nakladaju na tie nakladaky a prevazaju? By ti srdce puklo jak nastartuje novy motor studeny a jak ho turuje a gumy piskaju.Potom si ty kupis take auto a chodis okolo neho s handrickou kazdu nedelu a leštíš.....Su to zmrdi. No já se o své auto vždy vzorně starám,tak mu chci dopřát i v zimě Citovat
John_Ice Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 prostě nejezdi,když se ti nelíbí neohřátí motoru.......to jsou zase témata,jako kdyby člověk neměl co na práci a já se vždy na to chytím.... proč se mi opotřebovávaj hergot gumy.....když jezdím jenom 10km tam a zpátky...nemáte nějakej trik.... [upravil dne 11.11.2011 22:04 od John_Ice] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.