Barney Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Mám problem na svem 1.9 TD při volnoběžných otáčkách od motou jdou pištivé zvuky jako kdyz lehce prklouzne řemen. řemen i rozvody jsou dělane tudíž předpokládám že tím to nebude kamarád mi řekl že ty to mohla být spojka na kompresoru klimošky. Ps: Jak mile se otačky zvednou z volnoběžných zvuky přestanou... 4ím by to mohlo být? Citovat
Benžík Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Remenice drazkovyho remene na klice. Citovat
koblih69 Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Dej jarovou vodu do rozprašovače a stříkni na drážkovanej řemen. Přestane-li to je to špatným napnutím nebo řemenem po smrti. Citovat
Barney Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 Psal jsme sme že řemen je novej... koupil jsem na to i sprej ten jsme zatím natříkal jednou a stále to škvrká... dám tomu ještě šanci jednou..pokud to neprojde skusím ten jar. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.