Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec palec maliček :D, jen takova otazečka vim že se tu někde řešilo vyměna barviček u kroužku za studenou bílou, ale nevim jestli se řešilo přimo předělání kroužků? proto se chci zeptata esi někdo má zkušenost s vyměnou? a jaky je průměr těch kroužku? (musim vydělat sklo světla?)

http://www.automaxhk.cz/angel-eyes-33-led-svitici-krouzek-bile-svetlo-12v-4015.html

Odesláno

stačí když si v nich vyměníš žárovyčky já sem světlo měl rozebraný ale takoví žárovky sem nevyděl taky mě to zajímá jsou podobný těm co jsou v display na středovym panelu když by někdo dal odkaz s těma žárovkama tak bych byl rád...

PS: chtěl bych se zeptat někoho kdo tomu rozumí proč mi v těch světlech nefungujou v parkovačkách led žárovky s smd bliknou a prasknou po čem bych měl jít?

Odesláno

Jsou tam zarovky typ T5, samotna vymena za ledky moc nepomuze, sviti to pak bodove... Zkousel jsem tam dat i studeny katody, ale zas neprezily ty vibrace. Videl jsem ze tam nekdo lepil bocni led pasky, coz je asi nejlepsi volba... Vyhodou je, ze tyhle svetla jdou rozdelat bez rozlepovani, takze se da dlouho experimentovat...

Odesláno

to jdou dneska už toho mam plný zuby zlobí mě štelování buď to vypadne ta kulička a vnitřek spadne a teď naposled sem strhl štelování lehce prostě je nemůžu seštelovat a chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte yapojení motůrku kterej kabel kam papír nemam protože mi to tam dával kluk co mi auto dával dokupi po bouračce a papíry vyhodil :-(

Odesláno

me ted zacli zase odchazet ty puvodni ledky..problemy se stelovakem mam taky takze jedno svetlo sviti vejs a nemuzu ho dorovnat a na jare me ceka STK..zkusim to reklamovat pac je mam teprve rok..ale kvalita vselijaka zadna

Odesláno
No DEPA nemají ruční štelování nahoru a dolů. Je tam štelovací šrou ale ten hýbe čočkou pouze do stran. Jeslti cheš seštelovat nahoru a dolů musíš rozdělat světlo a přimo na motoru otáčením doleva či doprava jede světlo anhoru nebo dolů. Je to pracné ale seštelovat to jde. Můžeš si to udělat i doma na internetu je návod potřebuješ úplně rovnou podlahu a 90 stupnů postavut auto k rovné zdi nebo vratů. Myslím že je rozestup 5 nebo 8 metrů pomoců metru a křídy si na vrata namaluješ mabu a uděláš pody do kterých má svítit ten lom. Já to takhle udál a na technické mi řekl že to svítí krásně do středu nic se štelovat nemuselo.
Odesláno

hej :D já jsem trochu už něco vyšteloval, ale :D :D.. .nahoru dolu v pohodě to jsem vyšteloval, ale teď nevim jak točit s těma 6tihranama abych naklopil doleva či doprava, bo se mi světla nějak křižujou :D..trochu mě to rozesmálo, výškově jsem je seřidil ale teď do stran potřebuju. Potkávací ( čočky) se mi zdají že v pohodě ale jakmile zapnu dálkovy tak v dálce vidim že se křižuji ( leva sviti doprava a prava doleva) co teď? ... mám si pustit dálkový ve tmě a podle toho poštělovat ( pustit někde do krajiny na dálku)???

Odesláno

U těchto světel se nedá štelovat čočka a dálka zvlášt. Hýbeš s tím jako s celekm. Důležité je aby jsi měl seštelované potkávací a jak svítí dálkové to záleží už na tom jak to v čajně slepili dohromady. S tím nic neuděláš.

Odesláno

mam takovej malej dotaz dnes mi prisli svetla z reklamace kompletne novy a vsiml sem si ze v baleni je i drat na pripojeni k baterce, k čemu slouží? úplně sem zapoměl že byl i v původních ale v autě to přes něj zapojený nemam.

Zapojovali mi to v servisu takze nevim jak presne to tam ted funguje

[upravil dne 18/11/11 12:03 od PouLa]

Odesláno

Správné zapojení kroužků podle návodu počítá s jejich zapojením přes relátko přímo na baterku, v praxi to každý cvakne přímo na obrysovky - kabely to většinou vydrží... :papa

Odesláno

Nevedel by nekdo z vas proč po zapojení světel svítí všechno krom kroužků? zapojili jsme vsechno tak jak bylo predtim ale najednou nesviti krouzky..diky za kazdej napad

Odesláno

tam to neslo zapojit jinak aspon doufam :) vsechny ty kabliky meli jen jednu moznost zapojeni..v aute uz ty svetla byli jen ted z reklamace prisli novy a na tech to nefunguje..ale jen ty krouzky

Odesláno

a myslis primo ty kabliky ve svetlech co jsou jen ke krouzkum a nebo ty venkovni do svetel? pac me je divny ze vsechno okolo funguje

tam uz vsechno bylo pripraveny od puvodnich svetel moc moznosti na jiny zapojeni uz tam neni spis zadna..pripojovali sme to vickrat pac sme koukali jeste do svetel jak je tam to pripojeni krouzku..takze nekolikrat po sobe bysme snad prisli na to ze neco davame nekam spatne :(

[upravil dne 19/11/11 18:31 od PouLa]

Odesláno

Ono to do sebe všechno krásně zapadne, ale nešlape to... Taky se mi to kdysi stalo, bohužel už si nepamatuju co přesně bylo špatně... :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...