Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Lexus IS200 vs. Alfa Romeo 147 vs. Mitsubishi FTO

Recommended Posts

Odesláno

Moc nesouhlasím. na lexus foru se dozvíš víc, to samé na alfě foru. A důvod výměny značky tu nikdy nikdo pořádně nenapíše.

Odesláno

Napíšu, klidně..

Peugeot je fajn hezké auto. Avšak francouz, člověk nemůže očekávat kvalitu na lepší úrovni... Mě tak nějak přestalo bavit pořád něco opravovat. Teď třeba vypadlo světlo SPZ. Začal blbnout palubní počítač, přestala svítit kontrolka rozsvícených světel - žárovička je OK.... Prostě pořád něco. Chci raději auto, do kterého budu jen lít naftu nebo benzin, kde budu měnit pneu, brzdy, olej, filtry.... A ne různé díly, ať interiéru nebo karosérie.

Odesláno

tak Ti přeju dobrý kup;),a že jsi koupil auto vraždu,tak to bude asi důvod proč se ti to sere...jinak jsi narazil asi na problémový kus...tak to bych asi už taky neměl chuť na francouze....:papa

Odesláno

No vidíš a já mám jedno takové auto už osm let a je to zrovna Peugeot 206sw, jenom liju naftu a dělám pravidelný servis. No a z druhým autem jsem za dva roky taky neměl žádný problém a neuvěříš, zase je to Peugeot. Takže na řeči o kvalitě nejsem zvědavej, je to o kusu. A taky o podvědomí okolí, že francouz je špatný. Je to nesmysl.

Odesláno
hYena: nic proti, ale nepočítej že si Alfou nebo Lexusem o moc pomůžeš....

Alfa je fajn, jen motor vyžaduje péči a jsou drahé díly...

Lexus je Toyota, to je kvalita.... Tady se nebojím, že bych prodělal...

Odesláno
tak Ti přeju dobrý kup;),a že jsi koupil auto vraždu,tak to bude asi důvod proč se ti to sere...jinak jsi narazil asi na problémový kus...tak to bych asi už taky neměl chuť na francouze....:papa

Vražda to není, jen.....já nevím.

Každopádně děkuju :papa

Odesláno

Děkuju... :papa

btw: kolega z práce má Toyotu Avensis, starší kousek, cca 8let. Má nalítáno nějakých 380 000km a bez poruchy! Pak máme firemní Avensis, ten nový, nalítáno 175 000km a taktéž žádná porucha. V obou případech výměna kapalin, pneu, brzd... Prostě klasika.

Odesláno

Musím s Eltonem souhlasit, na fórech konkrétní značky se dozvíš víc než tady;)

Taky jsem se zajímal o Forda S-maxe na Ford clubu;)

Nicméně to že jsi kápl na auto, který se pořád se.e není o značce, ale o jednotlivých kusech, měl jsi prostě bohužel smůlu. každá automobilka má nějaký plusy a mínusy, ale určitě to není o tom, že Peugeot je mrd.a kvůli tomu, že Ti upadlo světýlko na SPZ a podobně;)

Jen ještě uvedu, kamarád je odborník na Alfy Romeo, věnuje se jim asi 10 let, měl Alfu 33, 75, 147,164, všechny se mu pořád nějak sra.i, a přitom jeho kolega měl kromě 147 ty stejný auta a všechny víceméně jezdily v pohodě, takže to není o automobilce ale o kusech, z každých třeba 100 kusů bude 10 kusů co se budou pořád sr.t, a je jedno zda je to Peugeot či Lexus.

U nás v práci děláme CNC frézy, všechny jsou dělaný ze stejných dílů, tak proč je cca každá 20tá na hov.o;)

Kvůli tomu že naše firma stojí za hov.o? To určitě ne:D

Odesláno

Děkuju..... Skvělý příspěvek.

Nic jsem nemyslel špatně.

A máš pravdu... Já silně o té Alfě uvažuju, líbí se mi nejen karosérií, ale hlavně interiérem... Je takový svěží, jednoduchý a elegantní. Chci se o auto starat. Jako jsem pečoval o PUGA a pečuju.... Jen mě trochu děsí nějaké názory, že motorově to je hrůza. Přitom jsem si přečetl tuto recenzi: http://moje.auto.cz/HorysMann/alifko.html a byl jsem nadšený.... Mladík to popisuje podle mě fakt dobře, od srdce...

Odesláno

Na Toyotě je prd o Lexusu... Na lexus forum mi zase nepřichází potvrzovací email...

Alfa Romeo má kupu stránek, ale nikde nic moc..

Vidím to na Alfu, zítra mi ten týpek napíše jestli je Lexus k mání nebo ne, pokud nebude, jdu do Alfy...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...