mi16 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 zdravim. zhanam nejake materialy ohladom moznosti lokalizacie motorovych vozidiel jednak v civilnej sfere ale aj v policajnom zbore (predovsetkym vozidla PMJ resp PPU)... konkretne by ma zaujimalo cinnost GPS, GSM, rusicky, ako tie rusicky okaslat, a pseudonahodny kod. Potreboval by som nejake odborne clanky aby som z toho mohol spravit nejaky suhrn v podobe semestralnej prace. Bol by som vdacny za kazdu pomoc. Dakujem Citovat
Péťa Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Měl bych tady možná nějaké info k GPS, ale určitě ne k lokalizaci vozidel. Jinak vím docela hodně o lokalizaci vozidel u Policie ČR, ale rozhodně ti nedám podrobnosti. Možná tak na jeden odstavec info, bez technických detailů. Citovat
mi16 Odesláno 7. listopad 2011 Autor Odesláno 7. listopad 2011 fakt dakujem;) ak by este mal niekto nejake materialy budem velmi vdacny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.