Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

neviete kde bz som mohol najst schému kluca na P307 ?? totiž to problem je v tom ze mi nevystreluje kluc... ked to otvorim akoby je tam ten cuplik ktorý sa ma stalcit aby kluc vystrelil, vyskocený alebo nieco take. ked som prisiel do obchodu s tým ci mi to nevedia opravit povedali ze spravia mi nove to puzdro co stoji 50e a to sa mi zda vela...

dakujem

Odesláno

Obal je za 600 Kč plus poštovné. Zkus vrakáč. tam jsem sehnal za 300. Ale pozor, jsou různé typy podle tišťáku a baterky a nezapomeň přehodit imobilizér.

Opravit to obvykle nejde, jsou tam takové plastové čudlíky, které se ochodí/ulomí. Rozeber to a uvidíš.

[upravil dne 7.11.2011 09:34 od P607Olda]

Odesláno

to je to ze neviem ako to bolo povodné... na tom cupliku co sa stlaca su po stranach take dve -neviem ako to nazvat ,ktore by zrejme mali zapadnut do drazok,lenze ich tam neviem napasovat...

Odesláno

co je to pérko?? :D

je tam ten cuplik pod nim pruzinka.ten cuplik sa da otacat a na tom plaste su dve drazky kam by asi mali zapasovat tie male kridielka s toho cuplika, ale nepasuju tam..najlepsie by bolo keby tu ma niekto foto ako by to malo vypadat v povodnom stave...

Odesláno

Pérko - to se hrozně těžko vysvětluje - vypadá to úplně jako pružinka:D

Měl jsem to rozebrané, ale už si to tak nepamatuju. V každém případě, to pé...pružinku tam musíš nasadit v předepnutém stavu, aby měla sílu.

Všiml jsem si taky, že provedení tohoto čudlíku se změnilo - ta náhrada už to měla jinak.

Dej podrobné fotky, budeme \"hútať\".

Odesláno

teraz som v praci kluc nemam pri sebe, ale po prichode domov cca okolo 15:00-15:30 nafotim jednotlive časti a potom spolu ako to mam a uvidime...

dakujem zatial velmi pekne za snahu o pomoc... :):)

Odesláno

Našel jsem i ty moje trosky, ale jsou docela jiné - tlačítko má výstupky jen na dolní hraně.

Vycházej z toho, že při výměně baterky se tento mechanismus nemá rozpadnout, takže musí držet pohromadě i bez horního víka.

Pokus se to sestavit - vypadá to, že výstupky nejsou naproti sobě, ale posunuté, takže pozor na polohu:

- vlož kovový klíč, v přímé (vysunuté) poloze

- shora zasuň tlačítko s pružinkou

- kleštěmi zatoč tlačítkem proti směru tedy doleva, aby pružina vyvodila tah

- pokus se vtlačit tlačítko, aby výstupky prošly horní destičkou a zapadly do kovového klíče

Samozřejmě, to bude \"ježek v kleci\". Možná ten trik spočívá v tom, že při nasazování musí být kovový klíč v nějaké mezipoloze.

Já jsem toto nedělal, protože jsem měl ten díl, který máš na první fotce, úplně zlomený, takže oprava nepřicházela do úvahy. A nově koupený obal byl už sestavený s klíčem, tlačítkem a pružinkou.

Tak - hodně štěstí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...