Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nemate nekdo v el. podobe manual k 307 ?? nebo v papirove podobe?? mam bohuzel auto z nemecka, a nemcinou zrovna moc nevladnu...nebo muzete mi nekdo vysvetlit jak se zapina ci vypina automaticke zamknuti auta?? v jednu chvili se mi to auto samo automaticky zamklo cca po minute a ted se mu nak nechce...nevim co mam kde zmacknout...

Odesláno

taky mi to funguje jak pise Pipko - 30s po odemknuti a neotevreni dveri se zavre, to mas jako kdyz popojedes a neotevres predni dvere, tak se ti nikdo nedostane do kufru. Manual mam okopirovany, protoze origos mam holandsky, pokud nesezenes, nebo mas vice dotazu , tak se ptej, od toho jsme tady, ze:papa

Odesláno

apropo manual kupil som ho v peugeote za 500sk pretoze povodny majitel ho niekde stratil takisto ako gumenne koberce a skoro nenasiel ani zadne plato :papa to su ale ludia postracaju z auta co sa da

Odesláno

Hlavně se ničeho neděs. Zamykat se dá i zevnitř tlačítkem na palubce. Pokud máš klíč s DO - základní věci :

- pokud auto bylo zamčeno na DO, ty jej na DO odemkneš, zabliká a asi do 30s neotevřeš dveře, nebo kufr, samo se zamkne a zabliká

- auto je zamčeno a ty zmačkneš na DO zamykání, auto zahouká, zabliká, ale neodemkne se. To kdyby na parkovišti bylo víc stejnej aut pohromadě, aby jsi se nesnažil dostat do jinýho (vyhledání auta)

- po opuštění auta normálně zmáčneš na DO zamykání, tak se zamkne a zabliká. Pokud je vybaveno ještě automatickým zavíráním el.oken, tak by se měla zavřít. Pokud je vybaveno el.sklápěním vnějších zpětných zrcátek, tak se sklopí. Vyklopí se po zapnutí zapalování. Jaký je tam typ DO poznají na diagnostice, nebo podle VINkódu u\"P\".:D

\"Už je ti to jasný studente?\":o:o:o

Odesláno
Napsán autorem tomask

hele nevite jaky ma parametry motor 2.0HDI 79kw ?? nikde nemuzu nic najit..zajimal by me kroutici moment, zrychleni z nuly na sto, atd....

tak to je super, uz jsem zkousel jestli se ty okynka zavrou kdyz zamknu, ale docela me nastvalo ze ne...no a ted jsem dalkac podrzel dyl a zavrely se.....super....sice nemam manual ale peugeot-club je super...

Odesláno

Tohle plati pro zminovany motor v Breaku :

Spotreba :7.2/4.4/5.4 chacha

kroutak 250 pri 1750ot.

max.vyk. 79 pri 4000ot.

olej 4,5l

prevod. 1.9l

emise 143 g/km

rychlosti priste, jdu veceret :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...