Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, když jedu po hrbolatý silnici, takže u nás skoro všude, ozývá se ze zadní části auto vrzání. Myslím, že je to za zadníma sedačkama, jakoby pod tím plastem jak z toho lezou zadní pásy. Dělalo mi to jenom občas, ale teď už to dělá skoro furt a na obou stranách. Co to může být a jak se to dá odstranit?

Odesláno

dělalo mi uplne to samy a byli to u me sedacky s tim plastem, zkus to rozebrat a podotahovat.

Odesláno
:xvul já mám na ní nalítáno cca 134 tisíc a vypadá ok,na takovým velkým příčtným prahu co tu máme,tak si pokaždý povrzne,ale jinak to nedělá,záleží jak se k ní chováš:D takže to je širokej pojem kdy odejde :)
Odesláno
:xvul já mám na ní nalítáno cca 134 tisíc a vypadá ok,na takovým velkým příčtným prahu co tu máme,tak si pokaždý povrzne,ale jinak to nedělá,záleží jak se k ní chováš:D takže to je širokej pojem kdy odejde :)

Mne služila do 142000 potom to začalo buchať a vydržala cca 5000 km potom K.O

• O 3 týdny později...
Odesláno

Řešil sem to samý ( vrzání někde v kufru) až sem na to přišel. Jednak chtěl doštelovat zámek kufru, i když byl zabouchlej, šlo s ním hýbat. Jakoby nebyl pořádně dovřenej. Došteloval sem zámek to zmizelo,ale začaly vrzavý zvuky.

Příčina asi se o sebe \"dřel\" v zámku kov a plast, stačilo namazat WDčkem a je klid. :super:papa

Odesláno

taky vecne posloucham nejaky zvuky z oblasti ulozeni zadnich pasu..

mam takovy tuseni, ze to dela zobacek na zadni sedacce, ze mlati o to \"poutko\" .. strcil sem mezi to kousek molitanu, a bylo na chvilku ticho..

ted uz to zas mlati dal..

a taky pazvuky muze vydavat jak nekdo psal zadni zamek.. ta plastova trubicka do ktery se zamek zacvakne muze byt vycvakana, a pak to po tom skace.. staci s ni hnout do strany, a nez se vymlati z tydle strany, je na chvilku pokoj xD

Odesláno

Vidíš to s pootočením mě nenapadlo, tak to zkusím až to začne zas klepat ;):D

Jinak vrzání od zobáčků co drží opěradla sedaček sem vyřešil, kousek hadry a zacvaknout přes hadru, drží to ( asi líp) a hlavně se nedře plast na kov a nevrže to :super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...