DanHal Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Ahoj, když jedu po hrbolatý silnici, takže u nás skoro všude, ozývá se ze zadní části auto vrzání. Myslím, že je to za zadníma sedačkama, jakoby pod tím plastem jak z toho lezou zadní pásy. Dělalo mi to jenom občas, ale teď už to dělá skoro furt a na obou stranách. Co to může být a jak se to dá odstranit? Citovat
Guest bazycek Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 dělalo mi uplne to samy a byli to u me sedacky s tim plastem, zkus to rozebrat a podotahovat. Citovat
DanHal Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 myslim že to jde z vrchu, ne od spodu Citovat
ChouLu Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 me se zdalo ze to jde z kufru a byla to naprava Citovat
sterbak.d Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 jak dlouho trva nez ta naprava odejde mne to dela taky Citovat
ChouLu Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 odejde.. to je siroky pojem.. ja mel treba kola do Acka a sjizdei se mi vnitrni hrany a auto nedrzelo tak na silnici jak driv Citovat
c.WO.k Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 já mám na ní nalítáno cca 134 tisíc a vypadá ok,na takovým velkým příčtným prahu co tu máme,tak si pokaždý povrzne,ale jinak to nedělá,záleží jak se k ní chováš takže to je širokej pojem kdy odejde Citovat
ChouLu Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Kterej prah myslis? V horni ulici? nebo nekde na prazsky? ty jsou prece vsechny pryc ne? Citovat
c.WO.k Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 tam nad wolkerovkou,jsou tam 3 za sebou a jeden je fajn vysokej,před kterým je lepší zastavit Citovat
praktik Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 já mám na ní nalítáno cca 134 tisíc a vypadá ok,na takovým velkým příčtným prahu co tu máme,tak si pokaždý povrzne,ale jinak to nedělá,záleží jak se k ní chováš takže to je širokej pojem kdy odejde Mne služila do 142000 potom to začalo buchať a vydržala cca 5000 km potom K.O Citovat
sandman Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Řešil sem to samý ( vrzání někde v kufru) až sem na to přišel. Jednak chtěl doštelovat zámek kufru, i když byl zabouchlej, šlo s ním hýbat. Jakoby nebyl pořádně dovřenej. Došteloval sem zámek to zmizelo,ale začaly vrzavý zvuky. Příčina asi se o sebe \"dřel\" v zámku kov a plast, stačilo namazat WDčkem a je klid. Citovat
Jelimaan Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 mě začal klepat výfuk o nápravu...Ale znělo jako by to šlo od kufru...spíš z vrchu než ze spodku...ale byl to vyfuk... Citovat
v.mira Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 taky vecne posloucham nejaky zvuky z oblasti ulozeni zadnich pasu.. mam takovy tuseni, ze to dela zobacek na zadni sedacce, ze mlati o to \"poutko\" .. strcil sem mezi to kousek molitanu, a bylo na chvilku ticho.. ted uz to zas mlati dal.. a taky pazvuky muze vydavat jak nekdo psal zadni zamek.. ta plastova trubicka do ktery se zamek zacvakne muze byt vycvakana, a pak to po tom skace.. staci s ni hnout do strany, a nez se vymlati z tydle strany, je na chvilku pokoj xD Citovat
sandman Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Vidíš to s pootočením mě nenapadlo, tak to zkusím až to začne zas klepat Jinak vrzání od zobáčků co drží opěradla sedaček sem vyřešil, kousek hadry a zacvaknout přes hadru, drží to ( asi líp) a hlavně se nedře plast na kov a nevrže to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.