Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
já hmlovku nemám:bojim
Bože môj, tak kde bývajú hmlovky:papa ľavá strana je vždy vodičova strana. na obrázku je tá trúba úplne dole, nie je ju vidieť celú

[upravil dne 5/11/11 14:15 od marko306]

post-19160-14109620565631_thumb.jpg

Odesláno

No když nejsi mudrý z obrázků a rad výše uvedených. Nejsi předurčen k vlastnoručním opravám auta - dojeď do servisu.

Odesláno

Důležitá informace je ta, že když se jenom podíváš pod levou stranu auta (u řidiče) za nárazník tak nic neuvidíš. Musíš ještě sundat krycí trojůhelník ze spodu drží na jednom šroubu a u kola na dvou šroubech torx. Tam teprve na tebe vykoukne ta hledaná houkačka, která normálně není vidět. Já jsem teď dodělával mlhovky na autě tak mi tam překážela při montáži. Je prostě za nárazníkem na levé straně, ale nad krycím trojúhelníkem. To je vše.

Odesláno
No když nejsi mudrý z obrázků a rad výše uvedených. Nejsi předurčen k vlastnoručním opravám auta - dojeď do servisu.
:D

No když mu neřeknete že tam je kryt tak to je těžký. To bych z toho taky nebyl múdrý. :D

Odesláno

tak jsem se na to díval ze spodu,žadný kryt tam nebyl,houkačku jsem našel,vysunul konektor,jsou tam dva drátky,vypadají v pořádku,prostříknul jsem to kontoxem a netroubí tak nevím,nemuže byt ještě špatná pojistka?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...