Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec. Pro svého mladšího syna hledám dárek k Vánocům v podobě tohoto autobusu. http://www.neoplan.info/neoplan-jumbocruiser-n138-4_cs.php Bohužel mám asi smůlu. K hledání jsem použil pana Gůgla, aukro cz a com a kdoví co ještě a nikde nic. Jsem přesvědčen, že model někde existuje, protože podobný jsem před lety viděl někde na prodejně, ale . . . Prosím tedy zběhlejší návštěvníky fora o pomoc. Měřítko modelu je docela jedno, důležité je aby model byl pevný, nejlépe kovový. Prostě žádná \"čína\". Díky Honza

P.S. Původní přání znělo: \"tatínku, tatínku kloubový nízkopodlažní dvoupatrový\" . . . . sic :myslim:myslim \"Jasně synu\" říká ježíšek, \"to nebude žádný problém\" :D

Odesláno

AnotherOne: děkuji, cena je teda poněkud větší, ale což, pohovoříme s Ježíškem :)

Jinak samozřejmě i jiný autobus bude stačit, ale když vím, že někde je, ale nedaří se tak to zkusím zde. Jsem rád, že je kam se obrátit :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...