Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Budu ted měnit svíčky a když už je budu kupovat,tak bych rád náký lepší více bodový,nebo tak něco,co zlepší chod motoru,slapování,výkon a tak vůbec....jestli někdo můžete něco doporučit.Chci si aspon trosku zlepsit motor,vím že svíčkama toho moc neudělám,ale nechci zasahovat do motoru a nový svíčky potřebuju.Jinak jde o 205ku obyčejnej benzín......

Odesláno

Zkus BRISK PREMIUM DR14ZC, na Kelly za cca 200Kč/kus. Ty by mohly být trochu lepší. Sám o nich uvažuju, protože mám Bosch FR7DC+ a mám dojem, že tam moc nepatří. Taky uvažuji o NGK BKR5E. Ale záleží na vzdálenosti elektrod, tohle jsou 0,8, ale některý motory maji psaný 0,6.

Odesláno

ty vícebodový se tu rozebíraly, někdo je pro, někdo proti... zkuste to ve vyhledávání

jinak předepsaný jsou:

1.9GTI (XU9JA/D6B) - Eyquem FC58LS, Champion C7YCX

1.9GTI (XU9J1/DFZ, XU9JAZ/DKZ) - Eyquem RFC52LS

Odesláno

No mě v servisu na ty vícebodový řekli, že to je k prdu a tak jsem chtěl ty nejlepší co maj a dali mě ty co doporučuje Holly - BRISK PREMIUM DR14ZC a šlapou dobře.

:papa

Odesláno

Jestli Ti Bohouši šlapou dobře, tak do nich jdu taky. Třeba pak taky budu řadit ze 4 na 5 ve 180km/h.;) (dneska jsem řadil za jedna na Jarově na křižovatce a nic, vypadlo mně táhlo k převodovce:D)

Odesláno

To Holly - fakt s něma nemám problém. Jinak 180 na 4 umí snad každá 1.9 GTI, ne ?? S táhlem jsem si taky užil svý až jsem se stal profesionálem v nasazování.

TO Crack - Denso Iridium kus od 633,- do 1157,- (racing jsou prý tak 2x dražší)

:papa:papa

Odesláno

To Holly - koukal jsem na Brisk stránky a teď nevím co tam vlastně mám za svíčky, abych tady nekecal o těch BRISK PREMIUM, protože na ně to nevypadá. Dneska to omrknu a řeknu na který, že mě to tak dobře jede :D:D:D

Odesláno

Tak to je tada mazec :P Mňo a můžu si být jimi jist, že když je koupím, tak to bude mít nějaký znatelnější efekt na dynamice? Mám 206ku XS 1,6 16V s přímím kitem sání a tankuju jen Nat98

Odesláno

No tak jsem koukal na to co tam vlastně mám a docela jsem se pobavil.

Brisk Silver DR15YS, což podle www stránek Brisku jsou svíčky specializované na LPG pohon. :D:D:D

Tak teď nevím zda je tam nechat, jelikož auto normálně jezdí a nebo koupit nový.

Zvažuju investici do těch Denso, ale nevím jestli by to byl fakt takovej rozdíl - nemám zkušenost.

:papa:papa

Odesláno

Bohouši: taky jsem kupoval ty se stříbrnýnou elektrodou, údajně mají lépe snášet vyšší teploty, které se u pohonu na LPG vyskytují. Pokud s tím nemáš problémy tak bych neviděl důvod je měnit.

Momentálně teda kupuju Eyquemi FC52LS, které jsou předepsané peugeotem a jsou yza podobnou cenu jako ty Brisk Silvery.

Odesláno

Ja ty Denzo Iridium mam a muzu je vrele doporucit:) Vubec nelituju ze sem si je koupil, ba naopak, navic vam zadna svicka asi kone neprida ale zlepsi to chod motoru zarucene a ve vysokych otackach to tolik nevibruje s motorem. Neptejte se me co to ma za vliv svicky a vibrace ale je to dokazany:))))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...