Peugeot_22 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 ví někdo kde je u 2.1td stop ventil prosím? často se mi stává že vypnu klíček a motor stále běží.... mám mechanické čerpadlo Bosch Citovat
comm Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 hledej ho tam kde dou trubky z cerpadla do vstrekovacov. nebo po kabliku Citovat
Peugeot_22 Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 taky se mi vcera stalo ze sem prijel domu zaparkoval a auto samo chcíplo a pak už sem ho nenatočil:bojimtak sem to zkusil dnes ráno když bylo studený a chytlo tak to taky nechápu:roll Citovat
rinnegato Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Ciste teoreticky (nemusi to bejt ta sama zavad),ale švára si na svoji 406 break menil zarovku na brzdu-dvouvlaknovou a dal ji tam obracene a auto mu bezelo vzdycky dokud nezhasnul svetla.Šel mu tam proud z okruhu svetel do okruhu brzdových svetel,ktery je spojenej s polohou klicku pro chod motoru... Citovat
Peugeot_22 Odesláno 3. listopad 2011 Autor Odesláno 3. listopad 2011 tak to nevím... mě to třeba tejden jde normálně chcípnout klíčkem pak zase 2 dny to nejde pak to zase jde a to je furt do kola:roll Citovat
punkac Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 mno můžeš mít špatný kontakt v tom hnědém dvojrelé vedle řídící jednotky. Odtamtud se většinou tahá drát k předělanýmu Boschi Citovat
Romííísek Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 zkontroluj drát k ventilku jestli ho nemáš někde uklepanej... tím bych začal... Citovat
Vito406 Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 chlapi a u lucase je ten stop ventil kde? jinak dá se to nějak vyčistit nebo je třeba ho úplně vyměnit? taky mi to nechce chcípat vždycky to ještě tak 3s jede Citovat
comm Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 jenom vymenit a nachadza sa na zadnej strane cerpadla pod privodnim kabelem od cerpadla. Citovat
comm Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Jo dase pouzi hledej uz se to tu psalo i okonce cislo dilu je tam. Citovat
Vito406 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 prohledal jsem celý tohle forum a nenašel jsem to, dokonce ani google nic, jen na fiata Citovat
Vito406 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 psal jsem firmě z prahy Delphi něco, dělaj repase těch čerpadel a prodávaj na ně i díly a prej dlouhodobě nikde nejsou Citovat
Peugeot_22 Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 ví někdo kde je u 2.1td stop ventil prosím? často se mi stává že vypnu klíček a motor stále běží.... mám mechanické čerpadlo Bosch jinak už mám opraveno stop ventil jsem použil z čerpadla z 1.9TD je to totožné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.