pyrone Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 nahodou nevypadne ten zbytok vody cez prepadove potrubie? Citovat
Judes Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Po pustení tej námrazy na tom výparníku to vytečie cez tie odpadové alebo odvodové kanáliky ale výparník zostane vlhký a kým sa celkom nevysuší prípadne zostane vlhký potom sa tvorí pleseň a zápach, preto sa odporúča zopár kilometrov pred cieľom vypnúť klímu a ventilátor pustiť na vyššie otáčky (ja to tak nerobím). Citovat
PPK Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Zdravím, já navážu na ten výparník. Nechá se dostat k těm odtokovým otvorům z výparníku? Všiml jsem si, že mi z něho vytéká voda jen při náklonu auta, třeba když zajíždím do garáže, která je pod úrovní terénu. Napadá mne, jestli tam není odvodová hadička třeba nějak zkroucená a nepotřebovala by porovnat. Aby mi tam nezůstávala voda. Díky za odpověď, případně obrázek. PPK Citovat
Marcel00 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 ked vyteka tak je dobre... vytecie jej viac preto lebo pri nakloneni sa z toho zlabu ktorym to ide pod podvozkom dostane toho viac von. Tvoj pripad je uplne v pohode a robi to tak skoro na vsetkych autach. Citovat
slavino1 Odesláno 8. listopad 2011 Autor Odesláno 8. listopad 2011 Dnes som prišiel z prace po 7mich dnoch naštartujem auto a okno už nerosi.žiaden zasah.Rano bolo -3. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.