Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nové brzdy a nebrzdí


Brian

Recommended Posts

já mám všechno nový samostavy pružinky všechno! čelisti už byly v sadě poskládaný i se samostavem se všim jen sem vyhodil starý a dal nový! jo a zkoušel sem to stim prošlapáváním a pořádně sem na to šlapal že šel pedál až na podlahu udělal sem to tak 20 krát a možná je pedál trošku tvrdší ale pořád to není žádná sláva! ale dá se říct že to teď brzdí tak jak předtím ale právě čekal sem že to bude o dost lepší protože zadek byl ůplně v háji tak nevim jestli fakt ten válec jinak už nevim co!:bojim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ted sem trošku hledal na internetu o samostavech a našel sem tady na foru že když se to skládá tak se ůplně povolí lanko ruční brzdy pak se samostav nastaví aby šlo s bubnem lehce otáčet pak se to prošlápne a až potom se nastaví ruční brzda dotáhnutím lanka! já sem tam dal bubny nastavil ručku a až pak sem to prošlapával nemůže byt chyba v tomhle?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak samostavy musis vzdycky nastavit rucne.Samostavy se jim rika proto ze se samy nastavi,ale jen postupne jak ubyva oblozeni na paknach ,ale ne o nekolik otacek.

ja to delam tak ze kdyz menim pakny,tak ručku uplne povolim(necham vyhaklou)samostavy roztahnu tak aby bubny o pakny drhly (ale o obě),ale slo s nima otočit.Zkontrolujes tak ze kdyz shodis buben vidis na pakne.Párkrát slapnu a pak nandam rucku.Kolama musi jit otocit(klidne trochu težceji,ale to neva,protoze to si sedne a pak to dobre brzdi)

Tak jak jsi to delal ty neni problem,ale pak musis nastavit samostavy zezadu dirkou v plechu(šroubovakem točíš tím kolečkem)

Ale ted jsem si uvedomil,ty mas ABS?Pokud ano tak musis odvzdušnovat s nastartovanym motorem.

Taky jsem si vzpomnel ze u 405 tlaci vzduch do Valce vyvěva,neni problem tam?

[upravil dne 2/11/11 07:00 od martan11]

[upravil dne 2/11/11 07:02 od martan11]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo ja sem nastavil rucne ty samostavy nahodil bubny trosku drhly a pak to odvzdusnil i s nastartovanym motorem! Uz se to trochu zlepsilo ze pedal zabira vis ale porad ho kdyz stojim proslapnu az na podlahu tak nevim? JesTli zkusit nastavit jeste jednou samostavy? Nebo pak uz jen ten valec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted to zhruba brzdi tak jak pred vymenou brzd uz predtim byl ten pedal takovej mekkej ale myslel sem ze to bude tema zadnima brzdama protoze uz bylo hodne sjety! Tak jestli to nemuze byt fakt ten hlavni brzdovej valec! Ze to propousti a proto ten pedal pod tlakem seslapnu az na podlahu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nez zacnes rozebirat ten brzdovej valec,tak se nejdriv mrkni na tu vývěvu.Je v ní membrána a uz muze byt hyn.Je to docela častá zavada-uz proste nestiha tlacit vzduch do posilovače a auto huř brzdi..Projevuje se tim ze docela nahlas klepe.

Ale pokud se ti propada pedal tak to asi bude ten brzdovej valec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo mám ABS! ale pořád nechápu jak sem to mohl zavzdušnit když sem sundal buben sundal čelisti dal nový čelisti dal novej buben! uvidíme zitra se zkusí jinej brzdovej válec tak uvidíme! jinak dneska sem mrknul na ty samostavy a jen sem auto zvedl a zkousel sem tocit kolem tak slo tocit tak jak když sem to nastavil trošku ztuha!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

tak asi problem s brzdama pořád pokračuje! zdá se mi že to pořád nebrzdí na 100%! pořád prošlápnu pedál až na podlahu a když rychle dupnu na pedál tak jde těžce ale nezabírá tak nevim jestli zkusit posilovač jinej nebo jestli i ten druhej brzdovej válec je špatnej!:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...