prca Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Ahoj.Mám už několik měsíců vyměněnou spojkovou sadu LUK.Při nastartovaném motoru a zešlápnutí spojkového pedaálu se po chvilce ozve takové asi vteřinové zaknourání,které zakončí takové zařinčení.Je jedno jestli je zařazeno nebo ne,jestli stojím nebo jedu.Není to zcela pravidelné a de to cítit i v pedálu takové jemné zabrnění.Zdá se mě že to v tom pedálu bylo cítit už před výměnou spojky.Před tím sem řešil i vrzání spojky při zmáčknutém pedálu,taky občasném.Myslel jsem že se to vše vyřeší novou spojkou,ale bohužel je tam i tento nový zvuk.Jo a na jedno sešlápnutí to udělá pouze jednou i když mám pedál sešlápnutý delší dobu.Poradte co to může být.Díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 To maš co za motor? Dělává to dvouhnmotnostní setrvák, ale takhle nevim jestli ho máš a jestli byl měněný [upravil dne 29/10/11 19:01 od Radek Hurvajz] Citovat
prca Odesláno 29. říjen 2011 Autor Odesláno 29. říjen 2011 No je to 2,0 HDI 66 kw a je tam obyčejný setrvák.Někdo mě říkal ža by to mohli být synchrony.Je to možné??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.