Marcel00 Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 praca pekna... :-) ale... som si isty ze do dvoch mesiacov vykurovanie kabiny odstavis a zamerias sa len na ohrev motora... Citovat
Lihous Odesláno 16. listopad 2012 Autor Odesláno 16. listopad 2012 Marcel00 i to je mozne ta spotreba je docela velka-klidne i 0,3dcl ale je to prijemne. Mozna spis zmenim otacky na motoru ted tam je kolem 5V. Jen napad mensi otacky mene vymeny vzduchu v topeni mensi spotreba .... ale problem zda to bude stacit na odmrazeni oken ....? Odber je taky plus minus 5A pulzni regulace byla na cca 3-4A ......?? 100% priste uz jedine auto s vestavenym topenim z vyroby-toto je fakt uz mimo.... ale snad to pomuze jinym Citovat
Marcel00 Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 auto so vstavanym topenim bude mat rovnaku spotrebu... spotreba paliva na hodinu sa vzdy pohybuje od 0,2 - 0,5 l/h. ja vykurujem uz len motor, nakolko odmrazenie okien je otazkou u mna 10 sekund odmrazovacom z hypermarketu vo flaske. 1,2e liter a vydrzi mi to dve sezony na dve auta. ale nebudem ti kazit radost z pocitu, viem presne aku radost a pocity prezivas... Citovat
Lihous Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Marcel00 To neni o spotrebe/tu jen uvadim protoze ta \"nikoho\" nezajima Me zajima jednak ze auto jezdi kazdy den a taky i proto ze mam rad vedet proc .... Ne se spokojit s tim ze to tam je. Ale o casu nervech a konec koncu vymyslet vymyslene /myslim dostavbu topeni. A k provozu SOUHLASIM ze staci v pohode ohrat motor protoze stejne se musi auto nejak omest doskrabat a to je uz otazka chvilky ..... Kdyz je motor predehraty. Vypnuti ventilatoru topeni interieru je jen vytahnout pojistku v mot.prostoru Pokud nevozis deti jako psal oddie ..... a nebo pokud se chci \"odlisit \" Samozrejme ze tam nejaka ta radost je kdyz uz to stalo cca mesic schaneni laborovani ..... [upravil dne 17/11/12 07:07 od Lihous] Citovat
oddie Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Tak jsem se konečně dokopal k dozapojení toho regulátoru větráku. Použil jsem nějaký starý plošňák s 555, co jsem dělal asi před 10 lety, přepínací relé a cvakl to na přívodní drát k větráku. Akorát mi větrák běží na moc velký výkon, ještě musím časem trochu poladit šířku impulsu... Citovat
Marcel00 Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Dufam ze nepouzivas t·ecko na privod nafty do cerpadla weba... Ale mas ihlu v nadrzi ktora je vyssie ako nasavanie pre motor... Ked si tak uzivas to weba, tak aby si aj nastartoval Citovat
Lihous Odesláno 31. prosinec 2012 Autor Odesláno 31. prosinec 2012 Ja bych to snad ani nemel tady prezentovat natoz psat ale mam v motoru jen asi 1l lahev od nejakeho oleje. Bude potreba trosku povolit nadrz a na to uz nebyl cas tak to mam tak nejak zatim udelane....../ I tak byla priprava na vestavbu peknych 3/4roku / Ale v case to bude urcite natazene ze zadu - dokonce mam i og plast.hadicku od Webasta. \"Tecko\" by asi neslo byt jsem o nem uvazoval ale pak to tady nekdo psal ze je to snad uz i zakazane - tak jsem od toho upustil. Citovat
Lihous Odesláno 11. březen 2013 Autor Odesláno 11. březen 2013 Dalsi krucek..... Ze zeleneho podsvitu mame oranzove a dokonce se i trefil \"odstin\" Ted uz jen zamontovat na misto sve Citovat
Lihous Odesláno 15. duben 2013 Autor Odesláno 15. duben 2013 Tak konecne hotovo/tedy skoro hotovo Dnes se \"slavnostne\" dodelal panel casovacich hodin. Ne neni to ideal \"ale\" bude funkcni/po ruce nebude prekazet a nemusel jsem vrtat do palubky. Ted jeste dodelat prepinac zima-leto a bude to konecne hotove. Ale kam s nim?Asi na stred.panel z boku v levo??? A sehnat nejaky pohledny .... Jinak ohledne spotreby za zimu se protopilo na 25l nafty pri najezdu cca 12tis/km (Asi 4-5 mesicu neni to persny udaj). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.