Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

cuka motor.. nepravidelny chod..a uz ani nestartuje

Recommended Posts

Odesláno

ja to nechám na majiteľa auta :D nech má on tú česť to sem napísať :D predsa si myslím že on z toho má asi najväčšiu radosť =) lebo ho skoro z toho auta porazilo a keď sa vyspí z nočnej :D tak to sem určite zavesí :papa

Odesláno

no tak dnes som na zaciatku nocnej trochu spekuloval a prisiel som na tu zahadu ktora ma uz dlho trapila...

minule som snimac tlaku na rampe aj DRV ventil vymontoval a dal som to do ultrazvuku na cistenie.. pravdaze ked som ich vratil spat uz auto netrthalo ale islo rovno v nudzovom rezime.. skoro ma porazilo... no a vcera v nocnej som bol pripraveny ze tam vrazim rovno novy DRV ventil ktory mam doma... ale? ked som to dal na poriadne svetlo tak pozeram ze na kablovom zvazku co ide ku snimacu tlaku na rampe trci pri konektore nejaky kablik... tak som cely zvazok vytiahol von a dal som dolu aj buzirku ktora chranila kable proti vysokej teplote a co nevidim? pravdaze jeden kablik bol preruseny a zaoxidovany... co znamenalo ze ked mali vlakna obvod auto islo v poriadku... a ked uz sa rozpajali tak zacalo trhat.. no a ked sa rozpojili uplne tak za zmenil aj zvuk motora auto islo do nudzaku a netahalo... z nahradneho motora som zobral ten zvezok kablov a dal som ho namiesto toho poskodeneho... po druhom nastartovani mi zhasla aj kontrolka motora s ktorou som si nevedel dat rady uz vyse 2 rokov a auto ide ako hodinky.. aspon na tych 22km co som siel domov... takze aspon mam v zasobe dalsi DRV ventil a chyba bola v jednom kabliku:roker

este sem hodim aj foto toho kabloveho zvazku ked bude viac casu..

dufam ze moja odpoved stacila a dakujem tomik1987 za diagnostiku ktora nam nic podstatne nepovedala a za to ze tu trochu rozviril hladinu:papa

[upravil dne 3.1.2012 16:45 od banan1987]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...