Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čaute chalani chcem vás poprosit o radu ide oto ze okna predne mam v EL. no okno na strane spolujazdca som skučal premazat lišty ktore vedu okno no nepomohlo ide oto ze ide pomaly dolu a este pomalšie zase hore a to iste i na šoferovej strane mi to robi co mam urobit ??? aby isli normalne bez zasekavania vopred vám dakujem :D

Odesláno

tak to si viem pomerat i ja len bojim sa toho ze ked demotujem moorceky tak ich nezmotujem smet ako boli a druha vec je kde si zohnal uhliky no keby boli uhliky umna zle myslim ze by okna nesli vobec ci ma to vpliv i na rychlost posunu okien ?

Odesláno

Mě to okno jezdi taky jako šnek, promazáno. proměřeno a nic nepomohlo, psalo se tu o tom již několikrát, nevim jestli by pomohlo rozebrat tu převodovku a promazat, zatim to běhá, sice pomalu, v letě to jde, ale v zimě to je hodně pomalý.

Uhlikama to nebude, to okno bere při posuvunahoru asi 12A, kdežto u řidiče jen 6A, takže tam něco brzdí, ale nechapu proč u vice 406 a zrovna jen to spolujezdcovo

[upravil dne 27/10/11 17:45 od Radek Hurvajz]

Odesláno

me jezdi vsechny okna uplne blbe...

zadnim oknum musim obcas nahoru pomoct i rukou, aby se rozjely...

Predni okna uz mam kompletne promazany, naprosto vsechno, co slo, tak jsem maznul a zadna zmena...

Odesláno

ja som sa s tym hrajkal raz . mal som to cele vymontovane a povolil som lanko a troska pomohlo ... lebo tiez spolujazdcove jazdilo pomaly teraz ide lepsie troska ale povolit to lanko je sranda paradna :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...