malacan Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 čaute chalani chcem vás poprosit o radu ide oto ze okna predne mam v EL. no okno na strane spolujazdca som skučal premazat lišty ktore vedu okno no nepomohlo ide oto ze ide pomaly dolu a este pomalšie zase hore a to iste i na šoferovej strane mi to robi co mam urobit ??? aby isli normalne bez zasekavania vopred vám dakujem Citovat
zolco Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Daj si elektrinu premerať!Ja som menil v motorčeku uhlíky,a ide všetko ok! Citovat
malacan Odesláno 27. říjen 2011 Autor Odesláno 27. říjen 2011 tak to si viem pomerat i ja len bojim sa toho ze ked demotujem moorceky tak ich nezmotujem smet ako boli a druha vec je kde si zohnal uhliky no keby boli uhliky umna zle myslim ze by okna nesli vobec ci ma to vpliv i na rychlost posunu okien ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Mě to okno jezdi taky jako šnek, promazáno. proměřeno a nic nepomohlo, psalo se tu o tom již několikrát, nevim jestli by pomohlo rozebrat tu převodovku a promazat, zatim to běhá, sice pomalu, v letě to jde, ale v zimě to je hodně pomalý. Uhlikama to nebude, to okno bere při posuvunahoru asi 12A, kdežto u řidiče jen 6A, takže tam něco brzdí, ale nechapu proč u vice 406 a zrovna jen to spolujezdcovo [upravil dne 27/10/11 17:45 od Radek Hurvajz] Citovat
h4wk3y Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 me jezdi vsechny okna uplne blbe... zadnim oknum musim obcas nahoru pomoct i rukou, aby se rozjely... Predni okna uz mam kompletne promazany, naprosto vsechno, co slo, tak jsem maznul a zadna zmena... Citovat
malacan Odesláno 29. říjen 2011 Autor Odesláno 29. říjen 2011 no i ja som premazal vsetko co sa dalo no nepomohlo to jedine co prichadza do uvahy je vymena motorcekou v oknach za uplne nove čo vy nato ? Citovat
Durii Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 ja som sa s tym hrajkal raz . mal som to cele vymontovane a povolil som lanko a troska pomohlo ... lebo tiez spolujazdcove jazdilo pomaly teraz ide lepsie troska ale povolit to lanko je sranda paradna Citovat
malacan Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 hej nom čo si mam predstavit pod pojmom sranda su tam ako komplikacie? a ake ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.