Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Závada - kódy závad + návody na řešení

Recommended Posts

Odesláno

tak já se omlovam já koukal jen podle kodu motoru a tam zobrazen byl ale podle vinu opravdu neni tak mě napadá jen že si jednotka myslí že ho má mít a přitom nemá ale je to velice divné ....

Odesláno

Takže zavolal jsem bývalýmu majiteli jestli o tom něco neví a ví :o:o

přehazovali řídící jednotku.Zeptám se tedy dá se nějak upravit soft jednotky , aby to nehlásilo tu chybu a nebralo to čidlo v potaz?předem děkuji:(

Odesláno

určitě ano jestli sou stejné tipy jednotek tak sehnat někoho kdo má stejné auto v pořádku pujčit si od něj jednotku a nehat do té tvé překopírovat data u někoho kdo se zabejvá čipovánim jinak jedině v peugeotu nejspíš tam bude jednotka ze 16 ventilu ... ono jednotky vyráběj stejné jen každou naučej něco jiného

• O 4 roky později...
Odesláno

Ahoj mám dotaz na autě Citroen C8 2.0Hdi 80kw se mi rozsvítila stopka a na obrazovce nápis porucha ABS

Po připojení na PP2000 :  Počítač ABS nebo ESP (Esp nemam) Trvalá závada. Relé elmag. ventilu.

poradí někdo kde ho najdu děkuji

• O 2 týdny později...
Odesláno

Baterka čerstvo nabitá, nameriam 12,5V v pohode.

Poistky som nekontroloval nakoľko údajne poistky s tým nemajú nič spoločné.

Auto "zdochýńalo" za jazdy až sa to začalo stupňovať až už nejde naštartovať.

• O 9 let později...
Odesláno

Ahoj , potřebuji radu. 508sw 2.0hdi 2015 200000km automat. Dnes když se žena vracela z práce tak se jí rozsvítil vánoční stromeček na palubce ( kontrolky abs , esp, ruční brzda , atd) vše kolem brzd. Doma mám obyčejnou diag icarsoft. Ukázalo mi to chyby U1213, U1802,C1385. Nevim jestli kódy odpovídají originálu. Setkal jste se někdo s tím. Co by to mohlo být? Vím ,že budu muset na orig diag jen jestli někdo neví na co se mám připravit. Díky. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...