Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cawte mam taky problem prestali mi svietit predne hmlovky vedeli by ste mi poradit co tam moze byt vadne? poistky su v poriadku ziarovky su nove zadne hmllovy funguju .... je tam dake rele co zopina ich lebo pametam ze ked som ich zapol tak mi cvaklo v poistkovej skrinke pod volantom a ak ktore to asi je nemate dakto popis ktrore rele je ktore ??? dik vopred peugeot 306 2.0 HDi

Odesláno

Nevíte kde to relé sehnat mám 1,4 combi 1997 a chci si ty mlhovky dodělat ? Kolik stojí popřípadě. Vím že se dá do volné patice v pojistkové skříni v motoru. Neměl by ho někdo na prodej ?

Odesláno

Moje pojisťovka vypadá dle obr. PS-K potom jsem vyfotil ještě pojisťovku u baterie obr PS-M a obr. PS-M víčko. Myslíte že by tam mělo patřit to relé pro přední mlhovky co je to červené označení. Zjišťuju to kvůli dodělání mlhovek.

post-35981-14109620492119_thumb.jpg

Odesláno

Mlhovky jsem právě koupil na aukru a páčku má ten pán taky kterou mi prodá. Bude právě chybět jenom to relé, protože dráty i z koncovkama jsou natažené od výrobce. No ten znak na to víčku je společnej pro ostřikování světel a přední mlhovky.

Odesláno
... No ten znak na to víčku je společnej pro ostřikování světel a přední mlhovky....

Ten znak je aj podla mna symbol len ostrekovaca prednych svetiel. S hmlovymi svetlami to myslim nema nic spolocne. Aspon podla toho,ako to z tej fotky vidiet.

Rele by malo byt skor pri poistkach pod palubovkou.

Ked hovoris, ze kabelaz mas natiahnutu, tak skus zmerat, ci nahodou tie vodice od hmlovych svetiel nekoncia na niektorych kontaktoch kde nemas momentalne rele osadene.

Ja mam novsie auto (asi taku istu poistkovu skrinku ako Andreww), takze ti uplne presne neporadim.

Odesláno

Tak jsem přátelé namontoval přední mlhovky tedy zatím jenom světla, protože jsem ještě nesehnal páčku pod volant. Vždycky když už jsem jí mohl mít tak se zjistilo že nemá klakson :grr.

Montáž trvala celé odpoledne na chodníku a byl to tedy výkon. Nesundaval jsem nárazník a i přesto jsem je tam dostal. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví proč všude prodávají levé páčky na zapínání mlhovek se světly H4 ale pro vozidla bez airbagu ? Dá se použít i na mém voze když tam airbag mám ? Měnil tu páčku někdo ?

Odesláno

Už jsem sehnal i tu páčku v pohodě jsem jí namontoval, relé které jsem viděl zde na fotce jsem umístil pod volant do pojistkové skříně na zelenou patici která byla volná a hle vše funguje jak má. JUPÍ :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...