milko9 Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 Cawte mam taky problem prestali mi svietit predne hmlovky vedeli by ste mi poradit co tam moze byt vadne? poistky su v poriadku ziarovky su nove zadne hmllovy funguju .... je tam dake rele co zopina ich lebo pametam ze ked som ich zapol tak mi cvaklo v poistkovej skrinke pod volantom a ak ktore to asi je nemate dakto popis ktrore rele je ktore ??? dik vopred peugeot 306 2.0 HDi Citovat
wooody Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 jj rele tam je 100%, ale ktery to ti neřeknu Citovat
kmotrik Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 dám ruku do ohně že je žlutý. Alespoň u old modelů Citovat
fejfarz Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Nevíte kde to relé sehnat mám 1,4 combi 1997 a chci si ty mlhovky dodělat ? Kolik stojí popřípadě. Vím že se dá do volné patice v pojistkové skříni v motoru. Neměl by ho někdo na prodej ? Citovat
Andreww Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Záleží na tom, jak vypadá ta která pojistkovka. Já mám relé předních mlhovek tady Citovat
fejfarz Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Moje pojisťovka vypadá dle obr. PS-K potom jsem vyfotil ještě pojisťovku u baterie obr PS-M a obr. PS-M víčko. Myslíte že by tam mělo patřit to relé pro přední mlhovky co je to červené označení. Zjišťuju to kvůli dodělání mlhovek. Citovat
fejfarz Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 PS-M víčko [upravil dne 1/11/11 13:11 od fejfarz] Citovat
Andreww Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Podle obrázku mi to připadá spíše jako ostřikovač předních světel A máš vůbec na páčce přední mlhovky? Citovat
fejfarz Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Mlhovky jsem právě koupil na aukru a páčku má ten pán taky kterou mi prodá. Bude právě chybět jenom to relé, protože dráty i z koncovkama jsou natažené od výrobce. No ten znak na to víčku je společnej pro ostřikování světel a přední mlhovky. Citovat
miroja Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 ... No ten znak na to víčku je společnej pro ostřikování světel a přední mlhovky.... Ten znak je aj podla mna symbol len ostrekovaca prednych svetiel. S hmlovymi svetlami to myslim nema nic spolocne. Aspon podla toho,ako to z tej fotky vidiet. Rele by malo byt skor pri poistkach pod palubovkou. Ked hovoris, ze kabelaz mas natiahnutu, tak skus zmerat, ci nahodou tie vodice od hmlovych svetiel nekoncia na niektorych kontaktoch kde nemas momentalne rele osadene. Ja mam novsie auto (asi taku istu poistkovu skrinku ako Andreww), takze ti uplne presne neporadim. Citovat
fejfarz Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Dobrý nápad s tím měřením až dorazí mlhovky tak to zkusím. Ikdyž pak to můžu zkusit taky až to bude zapojené ve které pojistkové skříni to bude fungovat Zjistil jsem to tady http://www.ontola.com/cs/popis-pojistkove-skrine [upravil dne 1/11/11 18:12 od fejfarz] Citovat
fejfarz Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Tak jsem přátelé namontoval přední mlhovky tedy zatím jenom světla, protože jsem ještě nesehnal páčku pod volant. Vždycky když už jsem jí mohl mít tak se zjistilo že nemá klakson . Montáž trvala celé odpoledne na chodníku a byl to tedy výkon. Nesundaval jsem nárazník a i přesto jsem je tam dostal. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví proč všude prodávají levé páčky na zapínání mlhovek se světly H4 ale pro vozidla bez airbagu ? Dá se použít i na mém voze když tam airbag mám ? Měnil tu páčku někdo ? Citovat
fejfarz Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Už jsem sehnal i tu páčku v pohodě jsem jí namontoval, relé které jsem viděl zde na fotce jsem umístil pod volant do pojistkové skříně na zelenou patici která byla volná a hle vše funguje jak má. JUPÍ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.