Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no kedze mojej krasnej 406-ky som si vela neuzil ( havarka-total) tak sa obzeram po niecom druhom........kto poradi nejake premiestnovadlo ???? od koncernu VW ma odradza ich prehnana cena .........

Odesláno

Bolo by treba v prvom rade zistit, co chces :)

Ci chces ist znova do niecoho \"podobneho\" ako 406 2.0 HDI sedan, alebo niečo ine. Vieme v podstate len to, ze si mal 406 2.0 HDI, nevieme ani rok, ani vybavu, ani KW, ani ci si bol spokojny, ani ake su tvoje financne moznosti, nic ...

Takze skus to rozpisat

Odesláno

milujem tieto vlákna... :myslim

uplne idealne by bolo keby si sa pozrel najprv sem

takychto vlakien je tu uz dost... podla mna uplne zbytocne vlakno,

lebo stejne si kupis nieco ine ako ti tu bude poradene...

sory, neber to osobne, ale tieto unavne debaty onicom su fakt onicom, ved si precitaj tvoj dotaz ako si ho zadal...

podobnych lepsie specifikovanych dotazov tu uz zopar je, tak skus sa inspirovat tam...

Odesláno

chcem sa ospravedlnit, nehladal som na pokeci taketo vlakno..... no mal som 406 HDi 66KW, digi klima, dazdovy senzor....nic extra vybava ale maximalna spokojnost, no investicie do noveho okolo 4000 ecka max. 5000 ale to by sa muselo najst nieco fakt dobre, neviem rozmyslal som aj nad ford mondeo rocniky 2002 a hore, a dnes som nasiel na autobazar.EU peknu 406 HDI, dovoz, fakt pekna no treba ju prihlasit ale to by nebo problem ale je zo Senice a bolo by potrebne ju ist pozriet, a ja som ze He, a nemam cas ani dovolenku ist do senice, ale dakujem za vase nazory

Odesláno

sorry za off... ale je to stále dokola...chci auto v takovém a makovém stavu za co nejmíň,ale nechci hnout ani brvou,nejlépe kdyby to auto přijelo za mnou a ještě mi za to zaplatili,že si to od nich vezmu ...

Odesláno

no to som nenapisal a ani nemyslel, len je to ako naschval ze je nejaka ponuka ca sa cloveku paci a nema cas, myslim ze nema zmysel tu pisat. ale dakujem za vase nazory a cas

Odesláno

presne ako pises, lebo takyto dotaz nema ziadny zmysel.

neber to prosim osobne, ale uznas ze fakt je to kravina takto kupovat auto...

Ved sam musis vediet co chces, inzertne portaly poznas autovia.sk autobazar.eu

tak hladaj podla miesta svojho bydliska alebo si auto dovez... proste je to tak.

takto predsa nemozes zhanat auto. to su siahodlhe debaty onicom...

takze v pohode, vsetko ok, a nebud smutny, o nic nejde. :papa

Odesláno
.... ale je zo Senice a bolo by potrebne ju ist pozriet, a ja som ze He, a nemam cas ani dovolenku ist do senice...

opravdu si to nepsal doslova že je to dálka...a nemít čas to jsou výmluvy.Buď opravdu scháníš a nebo jen tady plkáš jak je psáno výše o .... budu slušný o ničem

Odesláno

Já vzhledem k mým nárokům bych pro auto jel na druhý konec ČR. Výběr ojetiny je běh na delší trať a je třeba tomu věnovat čas i peníze pokud chceš minimalizovat svojí následnou nespokojenost. Ale záleží na tom jak specifické požadavky máš. Je jasné, že nepojedu 400km se podívat na fábii za 80 tisíc, kterých je plno jinde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...