Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nenasla by se nejaka dobra duse, ktera ma parkovaci asistent vzadu (308 před facelift).

Potreboval bych mrknout na cislo RJ parkovaciho asistenta, ktera je vlevo vzadu za bocnim krytem u zadniho svetla.

Bohuzel cislo ze SB mi nijak nepomuze, potrebuju cislo BOSCH

napr. 0 263 004 011

Kdyby se podarilo vyfotit, tak bych byl take vdecny.:potlesk

Chystam se dodelat parkovaci senzory, ale bez cisel se to neda...:myslim

Foto senzoru uz jsem sehnal, doufam ze je to spravne (v priloze)

Dekuji predem.:mrk

post-38608-1410962036336_thumb.jpg

Odesláno

taky jsem o nich premejslel, chtel bych origo abych tam nemusel bastlit neco externiho, ale nejsem si jist, zda by v servisu nevymenili celej naraznik a to se mi fakt nechce, btw nevi nekdo orientacni cenu?

Odesláno

Origo v servisu by za to chtěli majlant, musí se to poschánět různě použité...

ŘJ komunikuje s BSI po CANBUS, takž zda jsou stejné jednotky to opravdu nevím a hlavně jich může být asi 8 jen pro samotnou 308 (ale ja si myslim ze nektere jsou stejne..., např. senzory jsou stejne s novým citronem C5)

Bez BSI to ani nepipne, takze je to celkem slozity to dodelat.

Ale ja se nevzdavam...pokud to dotahnu do konce, slibuju ze sem dam foto navod !!!

post-38608-1410962036497_thumb.jpg

Odesláno

Ještě bych doplnil, že máš DAM 11655. To pokud by někdo koukal na tu ŘJ, aby to bylo datumově okolo.

Pechy: toto jsou radarové detektory, čili ŘJ bude jiná.

Odesláno

Jinak bych se vratil k tematu, podle schema, za ktere moc dekuju HonzaZ jdou od RJ parkovaciho asistenta do BSI tri kabely (asi napajeni a 2 x CANBUS).

Takze otazka je, jak moc slozite je napinovat (pridat do konektoru) tri nove kabely (konektory jsou 16PIN a 40PIN).

Je tezke se u 308 dostat k BSI? :myslim

post-38608-14109620369314_thumb.jpg

Odesláno

Poslední dvojčíslí v DAM je výrobní závod (6. a 7. pozice). Jinak co se týká konektoru, tak pokud máš piny, tak je tam normálně přidáš, nebo použiješ vyndané z podobného konektoru. Některý konektor musíš kvůli tomu rozebrat.

Odesláno

No dobrá děkuji, to by bylo BSI.

Ale ještě zjistit, zda tam náhodou už kabeláž není...někdo psal že občas je (ale já mám social edition, takže spíše ne).

Mám vzadu u levého světla dva konektory, zelený (na foto jen kousek úplně nahoře) je prý příprava pro tažné a pak ten divný šedivý.

Není to náhodou jen průchodka pro kabeláž do zadního nárazníku? Jinak netuším k čemu by mohl sloužit, svazek vodičů vede nad tím...

Na foto je vidět i místo, kde by byla jednotka parkovacích senzorů (kdyby byla).

post-38608-14109620373137_thumb.jpg

• O 13 let později...
Odesláno

Teoreticky.. prakticky to nemusí fungovat ;) nicméně svazky, senzory, novou jednotku (cca 8t) pro auto na VIN, které senzory má i ve předu a má stejnou výbavu jako ty a pak se modlit aby prošla konfigurace v BSI 😕  

Odesláno
před 2 hodinami, Steve Wonder napsal:

Ahoj, mám takovou otázku mám 308SW po fl.. mám zadní parkovací senzory jdou dodělat přední?

Samozrejme, že áno. Aspoň neviem, prečo by to nemalo ísť. Ja som mal zo len zadné senzory a príprava na predné bola ponechaná, vpredu pod hmlovkou a aj vzadu pri module. Len som vymenil modul, nacvakol senzory a v BSI som zmenil konfiguráciu na parkovací asistent prítomný vpredu aj vzadu. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...